Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 28. října 2014 v 9:24® Knapik-CZ
Datum lovu: 28.10. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska hodina u vody 3 gumy darovány vodě ,ale okoun za to stál :-D

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110223.jpg
(6) (11) Komentáře k příspěvku: (8)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 31. října 2014 ve 14:13

Petula: V literatuře se člověk dočte o tlamě okouna víc než dost a příroda mu takovoou tlamu podotýkám velmi odolnou nadělila kvůli jeho nenažranosti.Roz­hodně je v jistém poměru odolnější než ta lidská.:-))

• Pátek 31. října 2014 ve 14:05

HaD: skwor: nedávno jsem měl v ruce mrtvého okouna cca 32–34 cm a zkoušel, co ta huba vydrží. I když jsem vyvinul velmi značnou sílu, mnohonásobek síly, než způsobuje držení, nedošlo k žádnému slyšitelnému prasknutí čelisti, k žádném tržení či viditelné deformaci. Okoun má na hubě křehké blanky, které se lehce protrhnou háčkem, to ano, ale „rám tlamy“ je pevnější, než by Tě napadlo. Nechci opakovaný spor, ale jste kluci na omylu.

• Pátek 31. října 2014 ve 12:02

Knapik: Šmudlo, zruš si tuhle registraci, nebo to provedeme jiným způsobem. Jsi drzý chlapče …

• Čtvrtek 30. října 2014 v 19:55

Knapik-CZ: Díky za radu ohledně držení příště se polepším ;-)

• Čtvrtek 30. října 2014 v 18:00

skwor: David: Ano, kvůli držení. Už jsme se o tom párkrát bavili a prostě za tohle po ramenou nikoho plácat nebudu.

• Středa 29. října 2014 ve 20:09

jepice-zruseno: Já ho teda normálně doruky beru. Neni mi už 5 let, albych se bál, že to píchá. Podle mýho je to držení v pohodě do tý doby, dokud visí okoun pěkně svisle ocasem dolu. Problém může nastat, když se takhle páčí kvůli fotce. Na druhou stranu mu to asi ublíží mnohem míň, než když někomu nasaje gumu až do pr…

• Středa 29. října 2014 v 19:48

Petula: Přesně tak.Toto je bezpečné držení a dravčíkovi to vůbec neublíží a vlastně ani lovci.

• Středa 29. října 2014 v 19:43

HaD: Zase dislike za držení? Chlapi, už toho nechte! Včera jsme to řešili s Casperem a Bigpistou. Nic špatného se neděje. Zkuste si někdy vzít okouna do ruky!

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.