Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 1. října 2014 ve 12:49® toro
- Datum lovu: 30.9. | Revír: naša south river | Způsob lovu: Přívlač
Osm hodin házení, pazoury vytahaný jak Saxana, pětice wobblerů v podvodním háji. Už jsem myslel, že budu marný jak márnice, když v tom… Ťuk, ťuk. A candydát 87! Měl jsem z něj radost až na kost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Leontýn: Pěkná fišle :-)
mastrof: snad plave dál…
toro: Osm hodin v tahu to nebylo. Měl jsem nějaké burčákové přestávky. Krom toho jsem si povodil jednoho sumečka, takže nahecovaný jsem byl dostatečně. :o)
jepice-zruseno: To jsi fakt 8 hodin házel na jeden záběr? Na to já bych asi neměl ani trpělivost, ale je vidět, že se občas ta trpělivost vyplácí! Až mi to nebude brát, tak si na tohle vzpomenu a budu to tam dál házet.
kubas: David: Komár? Jak to vypadá? Letos pohyb těchto tvorů místní skoro ani nezaznamenali, nebýt příjezdu baletek tipu sethyho :-).
HaD: ebola :-D luxus…že bych zajel? to ale tradičně přestane žrát všechno vč. komárů :-D
toro: Přátelé, děkujous za kladný koment. Doufám, že zubaté fišky začnou kousat zodpovědněji. Tahle sezóna je (alespoň pro mě) zatím obžaloba, filcky a ebola… :o(
kubas: Pecka Tome, gratulace jak sviňa!
Klobasa: Konečně recept:) Chce to vydržet osm hodin. Gratulace-zítra vyzkouším:)
Scanix: Tak ten je suprovej, nakonec takovahle odmena za tu namahu a ztraty stala, to bych byl taky blazenej ;)
Petula: Vydřená a velmi vydařená ryba
chosebaits: Tomu říkám vydřená ryba.Gratulace.