Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 21. září 2014 v 18:44® Scanix
Scanix
Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Víkendové aprílové počasí působilo na chování ryb velice prapodivně. Byly chvíle, kdy jsem se mohl doslova uházet a nezavadil ani o hřbet cejna a pak chvilky, kdy do vody mohlo padnout cokoliv, dokonce i umělá vláčecí nástraha a nic se stejně nedělo :-) Kdybych nepřesedlal na lov blbenů a vytrvale se snažil o candáty, asi by z toho bylo ošklivé zero. Blbeni nezklamali a slušný počet i pěknějších ryb jsem si povodil. K tomu se připletl i nějaký jesen, jedna štička a pěkný tloušť, takže to chtělo jen ryby více hledat a zkoušet vše možné i nemožné a být proměnlivý jako to počasí :-)

Tento příspěvek byl editován 21.9.2014 18:46:35 uživatelem Scanix.
foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109645.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109646.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109647.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109648.jpg
(0) (15) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 23. září 2014 v 9:50

Scanix: No 10cm cultiva ci 9cm pop, 7cm thrill ci 7cm a 9cm Shad Rap je to fakt jedno, nekdy staci i obycejne kopyto, ale jak pises nekdy je obtizne je ukecat jindy zase zadny extra zazrak nechteji. Zaklad je volba mista a pak trosku premyslet, kde lovi a jak jim to vhodne poslat, aby to chteli.

• Pondělí 22. září 2014 v 18:10

xsemik: Hmm, tak jsem si nedávno pořídil několik nástrah na boleny a teď koukám, že se dají chytat i na okouní a štičí nástrahy… ;-( Akorát že já je mám problém ukecat i na ty bolení…

• Pondělí 22. září 2014 v 16:57

Scanix: A co na to sumci, tady jim kalna a zvedla voda nic nerikala, ale JM se evidetne neco pochytalo.

• Pondělí 22. září 2014 v 10:28

HaD: Ty jsi démon. Tady u nás je řeka zvedlá a žlutá jak zakalenej burčák :-(

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.