Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 15. září 2014 ve 13:48® HaD
- Datum lovu: 10. - 12. 9. 2014 | Revír: Labe 2 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend jsem strávil rybářsky i nerybářsky – byl jsem na Mistrovství ČR v přívlači, kde jsme se chtěli s Jihočechy „porvat“ o nějaký ten cenný kov. MiČR se konalo na Labi v Děčíně. Z toho jsem nebyl nikterak nadšen, protože mi více vyhovují menší a čitelnější toky, ale nic naplat. Mnohem více nás ale netěšily prognózy počasí a tendence Labe, které mívá v létě průtok okolo 100 kubíků a začátek září mělo okolo 200. To by asi bylo úplně v pohodě, jenže silné deště s Labem pěkně zamávaly a už v pátek o tréninku mělo Labe okolo 350 kubíků. Přesto byla voda celkem čistá a ryby (okouny a tlouště) jsme nalovili. S dobrý pocitem jsme tedy nastoupili do sobotního závodu. Závodníci za JČ byli Jan Straka, Robin Měsíček, Jan Jíška a Jiří Vlažný. Já byl náhradník a spolu s Mírou Zvolánkem jsme zde byli jako „záda“ závodníků (vždy chytali současně jen dva), kteří měli přispět morální podporou a sem tam nějakou radou. Za ženy startovala Daniela Nová a „záda“ jí dělal tatínek. Sobota se nesla v duchu docela slušného množství maličkých okounů a tlouštíků, sem tam se ulovil bolen, viděl jsem ztracenou rybu hodně přes 70 cm a vytaženi byli i okouni přes 30 cm. Naše výsledky nebyly úplně vyrovnané (1., 2., 6. a 8. vždy z 8 lidí) ale nikdo výrazně neutekl a tak zůstala solidní naděje na výsledek. Daniela pak dala svým výkonem 1. základ pro útok na stupeň nejvyšší. Pokračování v dalším příspěvku…
Tento příspěvek byl editován 15.9.2014 13:52:01 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
jepice-zruseno: No to je jedno nakonec, ne? Tak jsme se znali jenom civilně zvlášť.
HaD: Nevěděl :(
jepice-zruseno: Já myslel, že už víš kterej jsem, byl jsem i loni, ale tam si myslím chytal a pohyboval si se v jinejch sektorech, tak jsme se moc nepotkali. Byl jsem i předloni, ale to už nevím, jestli si byl ty. Měl jsem čepici shakespeare sigma a jistil jsem to zezadu. Někdo vám tam musí dělat ty soupeře, aby jste mohli vyhrávat :-D Každopádně letos to byl uplnej propadák. Když mi spadnou u podběráku 3 ryby ze 4 (jako ostatně normálně), tak bych se nad sebou měl už asi zamyslet :-/
HaD: Tys tam byl? :-) Žes neřekl?
jepice-zruseno: Gratuluji Hanče a Honzovi a těším se, až se zase potkáme někde na rybách. Děkuji pořadatelům!
HaD: Díky! To počasí nám dalo zabrat! :-)
chosebaits: Gratulace.