Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 1. září 2014 ve 20:46® wirr
- Datum lovu: 1.9.2014 | Revír: Litavka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si včera již sklidil rybařinu s tím že si zavláčím až tak na konci června, kuli škole. Své předsevzetí jsem nevydržel ani den. Neuvědomil jsem si, že pršelo, takže voda byla hnědavá. Za občasného mrholení se mi z toho kaliště podařilo vydolovat jednu 60 dámičku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Scanix: David H: To mas pravdu, ale tady na P chytam jeden jednohak ;)
Scanix: wirr: Tak to promin, ja to tak nezkoumal, to jsi alespon trosku ohleduplny, je fakt, ze alespon takhle dostane ta ryba sanci se toho snaze zbavit, kdyz se ji to podari ukousnout.
wirr: Scanix: cože vždyť tam mám jeden trojháček a je poctivě zamáčklý, myslím jelikož to byla nástraha určena na tlouště tak jsem možná až přehnaně šetrný, nespočetněkrát mi kvůli tomu kdejakej spadne nebo se ani nechytne.
HaD: Scanix: ryby ale naše rozdělení na P a MP neznají.
Scanix: Davide, ty tam chytas na gumy s jednohakem, sam delam to same, ale trojhak, jeste k tomu dva a ani nezamacknute, proste tam, kde ty stiky jsou, tedy MP, tak lanko urcite a pokud nekdo rika neco jineho, tak si o tom budu myslet svoje a nic dobreho to nebude
HaD: Scanix: měl bys vynadat i mě. Ono i na té pstruhovce by náhodou štika být mohla. Ale lanko fakt dávat nebudu :-)
wirr: Jo byla to volovina, nechtělo se mi dávat před šestkovyho huskyho lanko ale pak jsem nasadil wolfrám. scanix> Moc jsem nepochopil jak to myslis ?
Scanix: skwor: tim spis by tam to lanko mohl mit
skwor: cormoran: Nedostane :) na téhle vodě je štika fakt velká náhoda.
cormoran: Dostaneš pranýř za chytáni na boblera bez lanka:-)