Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 1. září 2014 v 17:44® HaD
HaD
Datum lovu: 30.8.2014 | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem si byl zvednout sebevědomí na závodech v Chýnově, kde jsem už pár výsledků dosáhl. Chytalo se 4× 45 minut a udělal jsem AUDI výsledek, tedy 4× nic :-D No někdy to holt nejde. Vítěz měl 3 pstruhy… A tak jsem se jel alespoň rozloučit se pstruhovou sezónou na potok. Tam naše snažení pstruzi ocenili a rozloučit se přišli :-) Abych eliminoval úplné cvrčky, nasadil jsem velkou nymfu. Měl jsem ale blbé háčky a několik ryb (největších) přes 35cm, což je zde velká ryba, mi spadlo. Ale neva. Bylo to super!!!

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109300.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109301.jpg
(0) (15) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 2. září 2014 ve 13:52

HaD: Ta velká je fakt moc bavila

• Úterý 2. září 2014 v 9:26

dam: Dejve, je to zvláštní, ale tak jak jsem v průběhu sezóny nástrahy zvětšoval a rybám se to líbilo, tak v srpnu zase chtěly menší věci… V každém případě pěkné barvy bodkáčů:-)

• Pondělí 1. září 2014 ve 21:11

Scanix: Ja ti rikal, ze jsme meli zabouchat ;)

• Pondělí 1. září 2014 v 18:17

jepice-zruseno: Já jsem párkrát chytal na mouchu na Čern. potoce (MP část) a přes 30 jsem se nedostal :-D Ale je dobře, že jich tam máte v těch potokách alespoň hodně. Nevím co používáš za háčky, ale jestli tě to uklidní, tak mě včera spadly 4 kusy odhadem 40+ z plandavky (s jednohákem) a jeden mi to pro jistotu urval v kořenech.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.