Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Sobota 30. srpna 2014 ve 21:05® Scanix
Scanix
Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Rozloučení se pstruhovkou bylo velice příjemné, skoro se mi chtělo vyměřenou dvouhodinku prodloužit, ale nedalo se svítit. Duháků je tam pořád dost, někteří i dost pěkní, ukázala se i ostrá za ploutvičku a pár okyšů, škoda, že už to bude možné dál jen na mušák, bude mi to chybět…

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109276.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109278.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109279.jpg
(0) (10) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Neděle 31. srpna 2014 v 11:39

jepice-zruseno: Já dneska potkal asi tak 5 mírně přes 40, jenomže ta plandavka s jednohákem jim nějak nedržela v hubě. Teda až na jednoho, kterej mi to urval někde u kořene. Nakonec jsem vyndal jenom jednoho prcka, co měl sotva 30. Na mušku jsem měl na jaře sice míň záběrů, ale víc ryb na břehu. Po tý plandavce vystartuje třeba 5krát ten samej pstruh, ale buď to vůbec netrefí, nebo se mi pak sklepe. Nevím, co dělám blbě.

• Sobota 30. srpna 2014 ve 23:47

Scanix: No tady u nas obecnaku fakt moc neni, nahore uz jo, jen jsou to nejaci zakrslici, vyrazne pres 40 nepotkas, nebo nevim kde a jak ;)

• Sobota 30. srpna 2014 ve 23:31

jepice-zruseno: Já se jdu zejtra rozloučit s hnědejma na MP. Je to paradoxní – ty na pstruhovce smíš chytat jenom na mouchu, ale hájený pstruzi tam asi moc nejsou a já na mimopstruhovce smím cokoliv, ale nesmím od pondělí chytat pstruhy obecný :-D

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.