Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 29. srpna 2014 ve 13:07® HaD
-
Včera jsem bal na akci testování prutů Favorite a našich nástrah. Akce jedním slovem paráda! Chtěl bych poděkovat Karlovi Hrubínovi za uspořádání a pozvání. Myslím si, že to bylo setkání hodně pohodových lidí, kteří jsou na stejné vlně. Navzájem jsme si předali zkušenosti a rady, jak chytat s tím či oním, jak navázat dropshot apod. a skvělé na tom bylo to, že jsme si to hned mohli u vody vyzkoušet (jak pruty, tak nástrahy, montáže apod.) – což na žádné výstavě ani v obchodě nejde. Když jsem viděl, jak např. pár lidí zaujala montáž a chod smáčka bigone pro zarostlé supermělké vody, rozhodl jsem se, že o tom natočíme video
Ryb se pár chytlo, hlavně menší okounci a štičky (ono tam zřejmě moc jiných dravců ani nebylo) a odpoledne jsme doslova propadli lovu kaprů přívlačí. Mě se osvědčila montáž dropshotu, která by asi na první pohled donutila leckoho zavolat mi záchranku z Bohnic – zátěž jsem měl tak 200–250 cm od nástrahy. Kapři se totiž vyhřívali na hladině a takto jsem byl schopen chytat na dálku celkem v blízkosti hladiny a kapři byli nymfou v růžové a oranžové barvě okouzleni. Povedlo se mi jich celkem 6 asi za hodinku lovu. Luxusní šílenství
DD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: :))))
BigMike: Já beru popy a vrtulkáče, boleni v té zakalené vodě budou mít navrch.)))
Nils Master: kurňa, tak by mohli jít zítra na závodech v chýnově ti kapři :D
Mysak1: Twl. Havlíček vláčí kapry!!! Na růžovky!!! Na třímetrovým návazci!!! Davide ,se tě začínám trochu bát!!!