Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Středa 13. srpna 2014 ve 21:58® TJSS
Datum lovu: 13.8.2014 | Revír: řeka srdcovka | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhé pauze trocha víc času na rybky a hned pěkně na kole 3km za město. Hned u značky déšť, který mne doprovázel po celou dobu lovu. Zrovna si to hrnu na místo, kde jsem v loňské sezóně též zmoknul-ale odměnou byla štika 67 pro babičku. Sic včera není dnes, ale přišla ranka větší než od malé štičky, podběrák ze strmého břehu musel do akce. V metrových kopřivách se nakonec zadařilo a vyloupla se štika, ač jen 60cm, tak pěkně těžká a vyžraná-díky sv. Petru a plavala dál. Na dalším úseku se věc opakovala, tentokrát mlíčňák, kterého jsem musel trošíčku operovat, ale po rozplavě ve vezírku si myslím, že se štičák vrátil do živlu vcelku ve formě – 66cm. Dnes nebylo srdcem dáno si rybky ponechat, tak snad příště budou zase o kus větší… Domů jsem s prázdnou stejně nešel, právě jsem „dožral“ luxusní smaženici. Omluva za trochu „trávou porostlé“ štiky na fotu-snad jsem jim neublížil, podmínky byly extrém a posloužil jen telefon. Ale celá ta válenice v kopřivách dnes stála za to. Do metru stále daleko, ale radost veliká. Omluva všem za trochu delší spis. Petrův zdar a lovte s rozumem. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108907.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108908.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108909.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108910.jpg
(0) (13) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 14. srpna 2014 ve 21:05

TJSS: jepice: měl jsem stejný zážitky z chaty, co nához to okoun jako tele…postupem času to šlo tam, kde je to dnes, v prde.. :) Já myslím, že je mraky rybek, podzim na krku a rubrika Z LOVU bude plná štik :)

• Čtvrtek 14. srpna 2014 v 7:53

jepice-zruseno: Mě letos zabrala jenom jedna šedina a ještě ktomu si před podběrákem vyklepala pstruhovou plandavku (opatřenou jednoháčkem). Letos jsem vůbec na štiky štěstí neměl, ale je fakt, že jsem po nich ani moc nešel. Kde jsou ty časy, kdy jsem byl celé léto s dědou a babičkou na chatě a v dosahu jízdy na kole tekla řeka plná štik!

• Středa 13. srpna 2014 ve 22:26

TJSS: Beny: Je to čím dál těžší a je jich málo, největším mínusem je to, že u nás je každej odnáší od 50cm a těch jsme letos s bratrem pustili mraky. Já si nevzal ještě žádnou, vracel jsem 64, 58 a ty dnešní plus dalších 30ks od 30 do 50… ty když vyrostou, bude dobře.

• Středa 13. srpna 2014 ve 22:20

_Beny: Pěkný, ta je slušně vyžraná, hladem asi netrpí :-). Hele já letos ještě 60 nepřekročil, o metrové hranici si mohu nechat zdát. Zatím mi není souzená.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.