Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 12. srpna 2014 v 15:37® HaD
HaD
Datum lovu: 11.8.2014 | Způsob lovu: Sumcařina

Tak včera luxusní výlet za sumci s vábničkou do zcela neznámého revíru. Ale co, objevovat se musí, ne? :-) Scanix se na mě vykašlal a tak jsem jel jen s bráchou. Asi syčák tušil, co se stane. Napřed jsme hodili loď na vodu a začali splouvat. Po hodině splouvání řekou s průměrnou hloubkou 30–60cm jsem začínal být nervózní. Když už se to tvářilo, že hloubka bude, upozornili nás chataři, ať jedeme u břehu, protože je na prostředku řeky jen 20 cm vody a uvázli bychom. „Juchů“. Po dalších asi 500 metrech jsme konečně najeli na hlubinu. Sumci se sem tam ukázali a dokonce asi 4× atakovali Radkovi rousnice, ale žádnej na háku neuvízl. Pak byla asi dvě hodiny pauza přerušená deštěm. V noci jsme najeli na pěkná místa a dvakrát mi během hodiny trochu lepší sumec vyrazil šňůru z ruky, ale ani jednou se na háky nepřilepil. Nechápu, ale je mi to prd platné. Po 5 hodinách splouvání bez ryby jsme se vydali zpět. Asi 1km od auta došla baterka. Začalo se tedy veslovat, ale v proudu a mělké vodě téměř bez šance. Tak jsem s vybitým mobilem se zaplou GPS hledal cestu mezi chatami a džunglí k autu. Několikrát jsem se vrace, brodil potok, šel lesem… Ale zvítězili jsme a jeskyni jsme na přenocování hledat nemuseli :-) Tak zas někdy příště, no… Jo a fotka jak brácha v noci vesluje – foceno bez blesku pro lepší zachycení atmosféry :-D DD

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108887.jpg
(0) (10) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Středa 13. srpna 2014 v 9:26

HaD: Scanix: vždyť ja vím :))) mysak: ta chatarka by aspon mohla poradit, kudy jít :)

• Středa 13. srpna 2014 v 6:15

Mysak1: Stamkos: To nééé, bo ve stylu JV by v poslední minutě přišla prda do prutu a … big fisch.
    Had: buď rád ,že jsi nenarazil ještě na nasranýho kňoura nebo opuštěnou chatařku.

• Středa 13. srpna 2014 v 0:11

Scanix: Ja se nevykaslal, cetl jsem zpravu az hodne pozde, skoda, ze jsem se neucastnil tak skveleho lovu, viz foto atmosfery, mam smulu, ze chybim vzdy, kdyz je to tak super ;)

• Úterý 12. srpna 2014 v 18:26

jepice-zruseno: Já jsem letos jednou přijel na ryby k rybníku, ze kterýho se stal od loňska chovnej, tak sem se musel lopotit na kole někam jinam. A nedávno jsem jel k jinému rybníky a ten byl zase vypuštěnej. Někdy se holt prostě zadaří.

• Úterý 12. srpna 2014 v 17:35

dral: No možná by už bylo na čase sundat krytku z objektivu, černé foto se tu objevuje podezřele často.

• Úterý 12. srpna 2014 v 17:03

HaD: :-) Zase je na co vzpomínat :-)

• Úterý 12. srpna 2014 v 16:54

Draky: Hh hezkej příběh. :-D To je zážitků, že už by to mohlo být skoro na článek. :-D

• Úterý 12. srpna 2014 v 16:41

kubas: Ten brácha má dobrej trénink, už nevypadá tak upoceně jak minule :-).

• Úterý 12. srpna 2014 v 16:27

Stamkos: No,Příběh zajímavej, ale tak trochu ve stylu „S Jakubem na rybách“!!

• Úterý 12. srpna 2014 v 16:13

Filo: Taky bych chtěl umět takhle fotit.:-)

• Úterý 12. srpna 2014 v 16:10

Petula: Cha,trochu.....znám sebe v těchto drama situacích.Musíš být vykecaný na týden :-)

• Úterý 12. srpna 2014 v 16:06

HaD: Ale tak trochu sem klel, no :-D

• Úterý 12. srpna 2014 v 15:52

Petula: Jojo,lov zážitku,dokážu si představit Váš slovník,hihi :-)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.