Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 20:59® FANY
-
Na náhody nehraju, ale …
Včera se zadařilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Na náhody nehraju, ale …
Včera se zadařilo
Všechny diskuze se automaticky kontrolují každých 120 vteřin
Jasno až polojasno, při přechodně zvětšené oblačnosti zejména na severu a severovýchodě území ojediněle přeháňky. Mírný jihozápadní až západní vítr 2 až 6 m/s bude postupně slábnout.
Slunce vychází v 05:37, zapadá ve 20:16
Aktuální vodní stavyPo | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Upravit profil | Nastavit jako domovskou stránku | Podmínky používání a ochrana osobních údajů | Reklama | Kontaktujte nás
COPYRIGHT 2002-2019 Veškerý textový a obrazový materiál je chráněným vlastnictvím internetového serveru Chytej.cz.
Rybářský server CHYTEJ.cz provozuje společnost Ouklej s.r.o., Jaurisova 515/4, 140 00 Praha 4, IČO: 07111738
: Super hnusoúchop.Hlavně,že je fotka,na který vypadá ryba větší co?Jsem sem po dlouhý době zase nakouk a už mě to tady zase sere!!Doufám,že jsi ho aspoň sežral,páč pochybuju,že tohle přežil.Ryba totálně bez slizu.
cormoran: To držení je žumpácký. Úmyslně je držíš pod skřelemi, tudíž ať chceš nebo ne, tak za žábry. Jestli je žereš, tak budiš. Jinak tohle není ryba na puštění. Oschlá jak slimák co se nestihnul schovat před sluncem. Většinou se zdržuju komentářů a hlasování, ale tentokrát za mě nelíbí.
spike: Vypadá stejně :-D
casper: vypadá nějak zdechle :-D
FANY: Není stejný, jen stejné držení :)
HaD: to jako chceš říct, že si chytil stejnýho??? A stejně otevřel hubu? No nevím. Mě takhle za ty leta otevřel hubu sumec jen jednou a až po smrti… Ale když to říkáš…