Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 4. srpna 2014 v 10:42® HaD
HaD
Datum lovu: 2. - 3. 8. 2017 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Kraj byl docela náročnej, hlavně klimatem. Celé to bylo hlavně o okouncích do 20cm. Mě na prvním fleku lovil pěknej bolen, tak jsem ho chvíli vrtuláčem škádlil, ale bez úspěchu. Nejlépe mi na okyše fungoval dropshot s nymfou v přírodní olivové barvě a pak cyankála. Výsledek ale po sobotní taktické chybě žádná sláva. Dohnat už to nešlo. Jinými slovy – jel jsem s cílem být o pět míst výše :-) Tak třeba příště…

(0) (5) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 7. srpna 2014 v 16:18

HaD: jepice: bez rodičů není vajec… Negativně lze vnímat obojí!

• Čtvrtek 7. srpna 2014 v 15:43

jepice-zruseno: Bez potěru neni rodičů. Jako musí bejt nejdřív vejce aby byla slepice. Zrovna na tom Labi doufám, že se zprzněj sem tam i nějaký rodiče a nebude se opakovat loňská Bečva, kde bylo sice větších ryb dost, ale v rámci bodohoničství se jaksi na ně nikdo nezaměřoval.

• Pondělí 4. srpna 2014 v 17:59

HaD: Prznit? Takže ostatní przní rodiče, bez kterých není potěru?

• Pondělí 4. srpna 2014 v 15:39

jepice-zruseno: Cormoran: Termíny závodů jsou všem přístupné na stránkách rybsvaz.cz včetně propozic, kde jsou znázorněny sektory. Pokud se nic mimořádného nestane, tak v okolí Děčína budu letos závodit dokonce dvakrát. Nejprve v Dolním Žlebu proběhne 2. liga a potom výše proti proudu MČR mužů a žen. Na MČR bude zřejmě zprzněno více potěru vzhledem k účasti více závodníků, možná se objeví i nějaká ta mezinárodní účast v podobě mistrů světa ze Slovenska (to by mohl vědět David).

• Pondělí 4. srpna 2014 ve 14:49

cormoran: jepice> V DC se bude prznit potěr nějakými závody? Kdy prosím, smím-li se zeptat. Díky.

• Pondělí 4. srpna 2014 ve 12:21

HaD: Tam budu maximálně jako divák :)

• Pondělí 4. srpna 2014 v 11:06

jepice-zruseno: No v Děčíně se ukáže, jestli vůbec bylo o co stát :-D

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.