Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 29. července 2014 ve 13:11® HaD
- Datum lovu: 22.7.2014 | Revír: Norsko - Roan | Způsob lovu: Přívlač
Ještě jedna krasavice z večera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
desam: krásná ryba :D
mvincik: Krásná fotka Davide. jen by mne zajímalo, jak je ta ryba veliká. Z fotky bych řekl, že jde o povedenou předpažku, takže mě ta velikost dosti klame. Ikdyž to je stopro ryba přes třičtvrtě metru, což??
mvincik: Jepice: Ty tloušti se dají pochytat velice těžce, na mouchu pokud myslíš. Jsou to skoro "nechytatelnéů ryby. A je to dobře. Jinak Lipani, tedy spíše Lipánci tam jsou, na podzim jsem je na Volyňce chytatl. Na MPčku sem tam nějaký taky je. Chodím na ně ale jinam.
jepice-zruseno: Marekzprahy: Jsem byl na Volyňce kvůli závodům a docela by mě zajímalo, jak se daj chytit nad soutokem s Otavou ty velký tloušťáci. Jinak mě to tam ničim nezaujalo, skoro samej sotva mírovej potočák … Jsou tam lipani? Na tu přívlač se jich nějak ani u soupeřů moc nechytlo.
HaD: to bych možná nakoukl :-)
Marekzprahy: To musela být paráda. Jinak, jestli to klapne příští týden, uvidíme se s Bigpistou na Volyňce:-)
HaD: Hele Colmic 2,7m, 20–50g, šňůra 0,10mm. Síla té šňůry je na oko malá, ale bohatě stačí a mnohem lépe řeže vodu při propadu, než nějaká např. 0,18. Boj tak 5 minut? Po pravdě už nevím. Nejdelší byl asi s tím kellerem – to bylo odhadem okolo 10min.
Marekzprahy: Velká paráda. To musel být boj. Jakou jsi měl výbavu? Asi ne svoje UL od Pezona co? :-)