Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 28. července 2014 ve 12:08® dral
dral
Datum lovu: 28.7. | Revír: MP přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnešní vycházka se opět opravdu povedla.Ve dvou chyceno mnoho okounů v rozmezí 20–30cm, bolen kolem 40 a tři menší štičky. Na foto největší z dneška 33cm. Bohužel jsem opět přišel o jednoho poppa. Foceno mobilem.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108584.jpg
(3) (2) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 29. července 2014 ve 12:21

Stamkos: Rosetau:Přesně!!! Fakt lepší vysolit 400 za tři poppy, než si koupit rybu za stopade.Pobavils!! Seš fakt bourák.

• Úterý 29. července 2014 ve 12:12

Rosetau: Dnes prodavaj tak slaby lanka, ze ten rozdil vubec nepoznas. Ale to je fuk dral je jen masar a ten jde pres mrtvoly hlavne, ze bude co k zradlu

• Úterý 29. července 2014 ve 12:05

dral: Stamkos: Jo sám víš jak to s tím lankem je. Prostě ty menší nástrahy nechodí s lankem tak jak mají. Navíc použícat lanko tam kde se štiky chytají jen zřídka je blbost. Radši obětuju pár wobů, než si kazit lov okounů lankem. Ale to tady asi nikomu nevysvětlíš.

• Úterý 29. července 2014 v 11:53

Stamkos: čau Dralle.To lanko fakt nevím. Na 3cm poppa to není ono.Toho tupce opomíjím!!!(Další rybář teoretik!!!!)

• Úterý 29. července 2014 v 10:41

Knapik: Ty jsi fakt tupec, že ti není rovno. Nejde o to, že přijdeš o nástrahu, ale o to, že bez lanka zabíjíš ty ryby, které ti tu nástrahu urvou.

• Pondělí 28. července 2014 v 18:51

dral: Asi budu muset ty lanka začít fakt používat, jinak za chvíli nebudu mít na co chytat. Už teď mám krabičky poloprázdné.

• Pondělí 28. července 2014 ve 12:13

Draky: Já se pořád divím, proč tam to lanko nedáváš…

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.