Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 18. července 2014 v 10:07® casper
- Datum lovu: 17.7.2014 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si včera koupil „brouka“, že ho hnedka otestuju, tahle nástraha mě zajímala hned jak jí vypustili na trh, jen jsem se k ní nějak nedostal
no co Vám budu povídat, je to super zábava koukat na ty záběry z hladiny, problém ej ale v tom, že ty tloušti po tom jdou většinou ze strany, tím pádem jsem z pěti naprosto luxusních záběrů kdy se s broukem zavařila voda neudělal ani jednu rybu a nebyli to žádní prckové
škoda no, od nuly mě zachránil jeden okyš, když jsem zkoušel do noci candoše
ale musím říct, že včera to lovilo jako blázen! Takže budu muset zapřemýšlet, jak na tuhle nástrahu budu ty ryby sekat, fajn je alespoň zjištění, že se jim to líbí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Nils Master: ježiš… to se neměl takhle vyblejt na internet :D… teď si to koupí každej a ostrouháme. No já to taky mám a je to pecka, mám malýho i tohohle většího přesně v týhle barvě. Ale velkej je asi lepší, berou ho stejně velký ryby jako malýho a tloušť kolem 25 čísel s nim nemá problém, ten větší líp líta a líp se kontroluje… sem zvědav na podzim, to by mohlo fungovat na vysazený duháky :D. Jinak já na to lapil už haldu tloušťů i přes 40cm, jesena a štičku… Nejlíp sem si na to zachytal za šera, to třeba během hodiny 15 záběrů (útoků)… ale někdy zas vůbec nic… záleží jak se tloušťům chce. Jinak chytej na to bez obratlíků, chce to jen tu karabinu kulatou a úplně nej byl jen rapala uzel bez karabinky…
casper: Bigpista – jasný to je on :)
skwor: chvilku mi trvalo než jsem se naučil dělat ten dráždivej pohyb,a le je to fakt prdel, jednou to byla rána že ho to potopilo tak si říkám JO! Zaseknu a nic :-D ale fakt prdel, ty záběry jsou obří :-D
skwor: Já na to zatím záběr nedostal :) Mám i tu samou barvu. Ale zkusím to na fleku, kde jsem je teď chytal na plavačku.
Bigpista: Salmo Lil Bug?