Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 17. července 2014 ve 22:14® pemalda
pemalda
Datum lovu: 16.-17.7.2014 | Revír: hlubší a mělčí | Způsob lovu: Přívlač

Poslední dobou se mi vůbec nedařilo,ale včera se to snad zlomilo.Přijal sem pozvání od kolegy na projížďku s lodí po přehradě a na gumy pochytal několik candošů a o pár přišel,včetně toho nej.Většina sice žádní obři,ale potěšili.Dnes sem na večer zkusil sumejše a 4 náhozy stačily ke štěstí.Navíc dnes sem měl možnost si vychutnat útok dravce na kořist jak ve zpomaleným filmu.Planda dopadla na placato a vydala zvuk jakej mám nejradši.Začínám ji stahovat a v místě dopadu se objevuje solidní vlna,která si to míří za plandou.Trochu zpomaluji a planda klesá níž ke dnu.Vlna se zmenšuje a přichází rána do prutu.Trefil ji na první pokus.Vše se odehrálo tak na 8 metrech.Bojoval statečně a udělal mi takovou radost,že už sem po puštění ani dál nechytal a jel domů.Byla to krátká vycházka,ale stála za to.Rybu už měl někdo asi na prutě,měla bolák podle mě od nástrahy i když ne v hubě.125cm

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108360.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108361.jpg
(0) (16) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 18. července 2014 v 6:13

Mysak1: A o tom to je,být u vody a ono to příjde. Gratulace.

• Pátek 18. července 2014 v 0:14

spike: Krátká ale krásná vycházka

• Pátek 18. července 2014 v 0:10

kubas: Paráda, gratulace :-).

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.