Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 17. července 2014 v 0:46® Dredaty
Dredaty
Datum lovu: 15.7. | Způsob lovu: Přívlač

Kluci mě přemluvili, ať jedu s něma na candoše. Candoš se nekonal, ale o zábavu bylo postaráno. :-D První sumík v životě a hned takový a ještě na vláčku. Nezapomenu. :-) 176cm, 40kg, přesně 1,5 hodiny boje. Na TD 7–21g, 0,15 Powerku a trojku rotnu se zamáčklímy protihroty.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108343.jpg
(0) (16) Komentáře k příspěvku: (9)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Středa 23. července 2014 ve 14:39

HaD: Parádní ryba. Souboj adekvátní, sumec je ohebný, takže foto zcela normální. Ale zkritizovat jde na druhou stranu i nevhodný oděv :)))

• Pondělí 21. července 2014 v 16:20

Dredaty: Tak tam to nebylo.

• Pondělí 21. července 2014 v 1:40

kingkubik: jo myslel jsem u nas nahore na H.

• Pátek 18. července 2014 v 17:34

Dredaty: Tuhle sestavu už pár let chytám, takže moc dobře vím, co zvládne. Těžko říct, na kolik by se to dalo zkrátit. Já tvrdím, že jsem dělal to co šlo. Nejsem žádný úchyl na zbytečně zdlouhavé zdolávání. :) Právě že naopak, kolikrát se lidi kolem diví, jak rychle jde s jemnou sestavou dostat ryba ven. Tím ale myslím feeder/plavačku a třeba kapry na 0,10–0,12 návazec. Nemá to tu smysl dál rozebírat. Já nemám s čím srovnávat a ty jsi u toho taky nebyl. Takhle by jsme si mohli své názory obhajovat a vyvrácet do nekonečna. :) Radší využíjme ten čas u vody… ;)

• Čtvrtek 17. července 2014 v 18:10

Scanix: Nic ve zlem, ale hodku a pul s 0.15mm powerkou je fakt prehnane dlouho, fakt si to myslim. Jasne, ze ryba pres 30kg nejde jen tak hrave navigovat, ale porad mi to prijde hrozne dlouho, je faktem, ze jsem nikdy tahle velkou rybu na slabem cajku nevodil, ale jen zridka kdy jsem zazil zdolavacku delsi jak 10min. Videl jsem uz „zdolavat“ 90tku stiku pres 2h, tak to ve me pak uz evokuje asi moc temne predstavy. Rozhodne verim, ze to byl supr zazitek a preju ti vice takovych, jen si vyzkouset co ten cajk opravdu vydrzi a pri jakem tahu vlastne neco povoli, treba o strom ci kladu v proudu, mozna budes prekvapen ;)

• Čtvrtek 17. července 2014 v 16:30

Dredaty: Scanix: žádné ohýbání jsem v plánu neměl, možná i ta fotka to trochu zkresluje, těžko říct. A ktomu zdolávání, zas nějak sem se s ním nepáral. Myslel jsem, že to je podseklý tolstoj, takže mi zas až tak moc nezáleželo, jestli ho vypnu nebo urvu. Lehce jsem zvolnil až tak poslední půlhodinu, když sem pro to vlezl do vody a zjistil, že to je sumík. To se mi otřel o nohu a mazal zas pryč.

• Čtvrtek 17. července 2014 v 16:12

Dredaty: kingkubik: jestli tím „u nás“ myslíš ČR nebo Moravskoslezský kraj, tak ano.

• Čtvrtek 17. července 2014 ve 13:26

kingkubik: dobre ty!to je chyceny u nas?

• Čtvrtek 17. července 2014 v 0:50

Scanix: Ryba paradni, zazitek taky, az na to prapodivne ohybani ryby pres rameno a silene dlouhej boj, gratuluju k ulovku ;)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.