Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 8. července 2014 ve 21:54® HaD
-
Dnes rychlovýlet za boleny. Celkem 9 kousků (já 7, brácha zbytek). Průměr půl metru, asi tři měli odhadem k 65 cm. Luxusní rychlovka
Jeden mě pěkně sešil
Ještě že ne do ruky…
ps: foto mobil, prší a na fototechniku to není
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
spike: Díky za tip. Až budu na vhodném místě tak vyzkouším ale v prvé řadě tam ti boleni musí být letos nějak pořádně nenajeli, respektive nejsou vidět zálovy u hladiny jako v předešlých letech.
HaD: Chce to do rychlý vody, tahat rychle a nejlépe šikmo s proudem nebo přes proud. Mě to naučil ToRo a je to paráda. Hlavně ty útoky. Dneska jsem tak 10 ne sekl a něco ještě spadlo. Ale rychle se to okouká.
spike: Tak to je paráda, na propa mam jen tlouštika, jak kdyby o něj boleni neměli zájem. Ale na jiné nástrahy mám nachytáno.
HaD: Btw: tenhle styl miluju. Ty jeby na hladině málo co překoná…
HaD: Já téměř výhradně propy. Ale musíš bejt extra rychlej. I zkušenej popař musí čumět na tu rychlost jako blázen :) pěkně se megaforce schoval, že :)
Scanix: Zda se mi to, nebo mas na te 3. fotce neviditelnej castingovej prut :))
Scanix: Ty blaho, ze ti zerou ty propy, ja na ne nikdy moc nezabodoval, ale je fakt, ze jim davam malo prostoru, popy uz jen nostalgicky a na hladinovky obecne to nebylo, ale navnadil jsi me ;)