Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 29. června 2014 v 18:59® matx
- Datum lovu: 29.6.2014 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
zdarec. tak jsem dnes ráno na 2 hoďky a maximální spokojenost. 3 sumečci do 50cm a jeden tloušť cca 40 + nakonec přišla jedna kudla 70cm a docela hodně pokousaná. jestli to byla velká štika nebo sumec, kdo ví???každopádně asi dost velká ryba, když si trouchne na štiku 70.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
kamos007: ja bych to viděl na nějakého menšího sumíka co si hlídá hnízdo a ona mu vjela do jeho rajónu tak poni rafl pro výstrahu
matx: žádnou pletenku jsem neměl. škoda doufam jsem, že je to od nějaké velké ryby která tam někde plave a já si na ni počkám. chytil jsem jí tak v 25 cm hloubce kousek od břehu mezi kameny a sice hlavou dost mlátila, ale boj to moc velkéj nebyl. asi byla dost unavená. :-(
Scanix: Podle me to zraneni neni az tak cerstve, muze to byt od treni, kdy dostala slusne zabrat, uz jsem podobne zraneni u stik videl.
HaD: Tohle není od pletenky
cormoran: Neměl jsi na cívce pletenku a nedělala ta štika při zdolávání nějaký přemety? Ony se takhle umí doje*at právě i o tu pletenku. I když tohle je dost.
chosebaits: Nemyslím,že by to bylo od jiné ryby.Třeba je to ryba nasazená ,která posloužila na jaře při umělém výtěru a při veškerých těchto pracech přišla k poranění.