Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Čtvrtek 19. června 2014 v 0:04® HaD
- Datum lovu: 18.6.2014 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se nechal zviklat bráchou a dal půlhodinku pod jezem. Mno, prostě jsem si došel pro pro úlovek pěkného bolena. Jen mě teda pěkně potrestal za neopatrnost při vylovení. Štěstí bylo, že mě trojhák jen líznul a neskončil pod kůží…
PS: foto tradičně profík brácha
Díky!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
havel: 1maslo1: Jsem zvyklej fotit i reportáže, takže foťák pořád nadosah za zády :-) vždycky jen odhodim prut, čapnu foťák a už to jede :-)když brácha zahlásí rybu, tak i s postavením na místo to většinou stíhám do 20 vteřin a u toho bolena to bylo zrovna až dost :-)
1maslo1: Já ti to věřím. Boleni jsou bestie nevyzpytatelný, jen jsem se zamyslel, protože trefit takovouhle je buď machrovina, nebo štětsí. A když to nebylo na první dobrou, tak mě jen napadlo jestli to stojí za to. Ale že byl pořád při síle a tudíž ne kus hadru na prutu je vidět jasně.
HaD: Vzhledem k tomu, že mi málem přeťal ruku, když jsem ho chtěl vylovit, tak jsem minutku navíc dát musel. A to brácha využil. Myslím že na fotce je jasně vidět, že jsem tu rybu v tu chvíli ještě unavoval…
1maslo1: Mysak1 – a nechybělo moc a mohl mu k foťáku přibýt i ten bolen. Fotky má parádní, o tom žádná. A navíc na rozdíl ode mě i má CO fotit. Tak já už do toho nebudu šťourat.
Mysak1: 1maslo1– kolego ty nevíš ,že má Havel foťák přirostlej k ruce? :-) Had- přečti si Torův článek o bolenech, hehe! Jinak fešák, ten bolen.
1maslo1: Parádní ryba i fotky. Jen jedna technická – buď máš neskutečně pohotovýho fotografa, nebo sis kvůli fotce s rybářem v pozadí musel toho bolena povodit o trochu dýl než by bylo potřeba…?