Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 6. května 2014 ve 21:15® kubas
kubas
Datum lovu: dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka s hanisem dopadla nad očekávání dobře. Za 4 hodiny vláčky chyceno ve dvou cca 50 ryb. Běžně lovená ryba byl tloušť okolo 30cm. Podařil se i osobák 48cm v podobě lepšího domorodce a místního matadora, který velmi potěšil. Každý jsme si taky chytli jednoho potočáka lepších rozměrů okolo 40cm. Na závěr chytl hanis parmu na nymphu. Parádní lov. Nejúspěšnější nástraha byla stříbrná rotačka a nymfa redbass :-) .

Tento příspěvek byl editován 6.5.2014 21:20:50 uživatelem kubas.
foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106604.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106607.jpg
(0) (6) Komentáře k příspěvku: (12)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 8. května 2014 v 18:31

Petula: jepice:Omluva,po pátrání jsem našel,štechovice a spol.Ale v MRS jsem žádný takový revír nenašel.:-)

• Čtvrtek 8. května 2014 ve 14:24

Petula: jepice:rád bych ty vyjímky znal,ať koukám,kde koukám,vyjímku jsem nikde žádnou nenašel,asi čtu jiné soupisy revírů než ty :-)

• Středa 7. května 2014 v 17:39

jepice-zruseno: Petula: Existují 3 výjimky v Českém rybářském svazu a navíc je v ČR ještě Moravský rybářský svaz, kde zřejmě také nějaké výjimky jsou. Který z nich si měl na mysli? Docela jsi se nachytal :-D

• Středa 7. května 2014 v 11:39

kubas: Scanix: Nestraš s hadama, už tak jsem pomalu nespal :-).

• Středa 7. května 2014 v 11:38

kubas: jepice: Jasně, MP se pstruhovým režimem, kde se smí vláčet od 16.4.

Petula: Ano jsme pytláci a lháři, ukamenovat nás :-).

• Středa 7. května 2014 v 11:37

kubas: hanis: o tom žádná :-).

• Středa 7. května 2014 v 11:09

Petula: Pokud vím,tak na všech MP revírech rybářského svazu je hájení bez vyjímky.Soukromé revíry mají některé vyjímku ze zákona,ale většina majitelů si o vyjímky nezažádá a chytá se tam vláčkou celoročně.Soukromou tekoucí vodu v ČR neznám,takže lovec buď loví na pstruhovce nebo kecá,ale ryby hezké

• Středa 7. května 2014 v 9:41

jepice-zruseno: Vy máte na JM také nějakou vodu, kde smíte vláčet před zahájením? V ČRS jsou celoročně vláčecí revíry pěkně naprd. Dávat fotku pstruha na net je téměř stejně riskantní, jako jíst v Indii hovězí :-D

• Středa 7. května 2014 ve 2:51

Scanix: kubas, bud v klidu, vidim potocaky, pisu o trojhaccich, nic vic v tom nehledej, ja bych je proste sundal, ale to je kazdeho vec, u nas smi byt jeden BL, na nekterych vodach striktne jeden BL jednohak na vsem, bohuzel i stikovych wobech. Tak at priste chytnes hada, muhehehe :D

• Úterý 6. května 2014 ve 23:38

hanis93: nojo se pstruhama jsme vážně nepočitali! ale potěsili :-) taktéž jsme nepočítali s početnou populací hadů, kteří svou přítomností byli vážně nepříjemní … Kubas doplníme krabičky a jdem na ně zase!

• Úterý 6. května 2014 ve 23:09

kubas: Trojháčky na pstruhy a ještě k tomu dva?… Toto není žádná pstruhovka a pstruha bych tam určitě nečekal, cílová ryba byl tloušť a parma. Všude mám BL Ownery a jen na jednom tipu byly ty trojháčky 2. Víc bych to nerad rozváděl. Příště prosím radši nehodnoť něco, kde neznáš okolnosti, děkuji :-). Proč já idiot se vůbec obhajuju, nechápu…

• Úterý 6. května 2014 ve 22:58

Scanix: Ten tloust parada, ale tojhacky na pstruhy a jeste k tomu dva, no nevim nevim ;)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.