Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 27. dubna 2014 ve 21:18® HaD
-
Včera jsem si po delší době zazávodil na Ráchyni spolu s dalšími 53 nadšenci. Siveni, duháci a okouni mě hodili na solidní bramborovou pozici
Dnes jsem měl velké plány a místo toho jsem s strávil půlden v nemocnici s Domčou, která si na houpačce přerazila obě kosti na noze
((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
HaD: Dekuju. Ted čekám jestli bude kontrolní rtg OK a snad jí pustí ze špitálu domů.
Mysak1: Davide gratulace k bramboře. Mám doma stejně starou (mladou) Elišku,takže tě plně chápu,čím jsme starší tím jsme o ty děti připosranější. Jak píše dam,děti se hojí dobře i tak držím palce ať je vše v cajku a zdravím.
HaD: Díky. Dva měsíce to asi budou :(
Bigpista: Ahoj Davide. Držím palce, ať to dobře dopadne a ať Domča brzy zase běhá.
HaD: Chtěla zastavit velkou houpačku. U země byl spojovací trámek. Táta byl statečnej jako dcera, ale udržet slzičky bylo hodně náročné. Dcera zůstala v nemocnici s maminkou. Tatínek prý moc chrápe a nikdo by se nevyspal. Ty děti jsou tak bezprostřední … Po pravdě – teď sem po lahvi cinzana. Strašně jsem se těšil, až se nějak umrtvím.
dam: Dave, to bude brzy v pořádku, děcka se rychle uzdravují…držím pěsti :-) No a ty brambory docela dobrý, mezi tolika lovci :-)
Scanix: Ty blaho Davide, to je des, co proboha delala :( Tak snad to bude vse bez komplikaci a pekne ji to sroste…