Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 6. dubna 2014 ve 20:13® havel
- Datum lovu: 4.4.2014 | Způsob lovu: Plavaná
Páteční výpravu na líny s bráchou a Kosatkou doprovázelo krásné počasí, tak tady je pár fotek „zlaťáků“
I nějací perlínci se chytili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
spike: Krása
HaD: Hele sice se. Osobně známe minimálně, ale asi bych Ti to i řekl. Ale nikdy veřejně.
mvincik: Davide, však já se ptal jen orientačně. A skutečně ani nevím, kde jste to tenkrát točili. Spíše mě zajímalo, zda takových vod znáš vícero, nebo jsi byl opět „na míéstě činu“. Tamtoho revíru je mi líto, tedy těch krásných línů především. Jinak s tebou souhlasím, já ani nečekal, že mi tu napíšeš souřadnice, nejsem blázen… :-)))
HaD: DaM: hehehe, to jsou brýle Zdendy. Porůznu už u mě v autě nechal několikery. Ale o tom, že mi sluší není pochyb a o tom, že mě to baví? To zřejmě také ne :-)
HaD: Podívej se do diskuze, jak to může dopadnout, když se na nasprávném místě prozradí revír :-( Každopádně je to jinde. Tamten už je víceméně zničen :-( Vloni mi tam chlápek vyprávěl, kolik desítek línů prohnal udírnou a jaký je to luxusní pohled, když tam visí osm čtyřicítek. V tu chvíli bych vraždil, blil apod. ACHJOOOOO! :-(
mvincik: Davide, to je ten revír, kde jste před lety točili video?? Jinak přenádherní krasavcí!
dam: Dave nádhera, brýle alá Rytmus:-)) je vidět, že tě to baví:-)
Petula: Prostě NÁDHERA!!!