Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 1. ledna 2014 ve 12:48® BigMike
- Datum lovu: 1.1.2014 | Revír: Lužnice
Dnes nic, v novém roce se nedaří. Zkoušel jsem gumy, pak i woby na 13cm a ani kontakt:(( Tak večer znova…
Tento příspěvek byl editován 1.1.2014 11:50:25 uživatelem BigMike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
HaD: Nebo bychom to mohli natočit, ne? :-D
BigMike: HaD: pokud o tom napíšeš článek na server tak jo! V podstatě si na řece simuluji chytání na dírkách – beru si k vodě nafouklou duši od zadního kola traktoru, 4 kotvičkami jí stabilizuji na místě a pak spouštím prostředkem nástrahy! Pro zpestření to někdy lodí ukotvím uprostřed proudu a pak se tam i v rámci tréningu rybolovné techniky ze břehu trefuji!Ale tím stoupá spotřeba duší, to se pak zase v proudu trénuje se splihlou duší na háčku zdolávání sumíků 30+!
HaD: Můžu se večer přidat? :-D
BigMike: No, loni to tam byl opravdu smutný příběh, to jo.
Lerak: Já bych neřekl že BigMikovo…tohle je Eugenovo oudolí, bo BM se k místu chová hodně macešsky a tlupa zmasilých dravců tam za nocí kvílí jak vodložený dítě ! Smutný to příběh…
Kazan: Úsek na fotografii je znám jako tzv. BigMikovo, platí zde zvláštní režim a pravidla rybolovu zde řídí sám majitel BM
satan666: osobne bych ten Dravcum dal chvily klidek.dit si toho za ten pulrok uzily AzAz.?!Neprudim..jen muj nazor.!
Petula: tak to joooo,hned jsem klidnější:)
BigMike: Já mám vyjímku, brnknul jsem Janouškovi a bylo to:)))))
Petula: když někdo chytá dravce už v lednu na přívlač.
feederman: Asi jo, já jej doma ještě nemám, tak nevím.. :-D
Petula: že by se změnil RŘ?