Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 29. prosince 2013 v 18:14® Scanix
Scanix
Datum lovu: 29.12.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

I kdyz jsem se byl rozloucit s dravci uz vcera, tak me dnesni pocasi donutilo to zopakovat. Prekvapil me paradni amur za hubu, doufal jsem dlouho v peknou stiku, ale i tak dobra zdolavacka, ze sotva drzel na hacku :-) Prisel se rozloucit i pekne vztekly candos, talze naprosta spokojenost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103942.jpg
(0) (9) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 2. ledna 2014 v 15:25

Scanix: mvincik: no vytocil jsem ho uplne z vody az na sucho :)

• Pondělí 30. prosince 2013 v 9:44

mvincik: Jako toho Kandáta jsi musel pořádně, ale POŘÁDNĚ vytočit. :-)

• Pondělí 30. prosince 2013 ve 3:33

Pospii: Ta tvoje klasicka guma v tech barvách…

• Neděle 29. prosince 2013 ve 21:44

Scanix: Bass: to je spravny, taky mam jeste dva pokusy :)

• Neděle 29. prosince 2013 ve 21:01

Bass: Náš " gang " se jde rozloučit s vodou až na silvestra ráno. My prostě táhnem až do poslední chvíle :-)

• Neděle 29. prosince 2013 ve 20:48

Scanix: Bass: no ja ti nevim, taky me to pokazde prekvapi, ale alespon je videt, co se tu vysazuje, dravci to nejsou :( Jinak jsem slysel, ze to nidkde moc neslo a ani tady to nebylo na zabery moc bohate, ale ja byl u vody klasicky jen neco pres 2hod, to je bud hop nebo trop, jak blbe zvolim misto, moc jinych uz nestihnu. Ja chtel taky s kolegy, ze jako rozlucka, ale nejak jsme se nesesli, jine priority a nebo nasledky pripravy na silvestr :)

• Neděle 29. prosince 2013 ve 20:28

Bass: Kamaráde, ty mě tady vždycky úplně rozbiješ tou pestrostí těch tvých úlovků. Ty jsi na tu gumu schopnej v té vodě chytit snad i králíka :-D To ti závidím, to je fakt super ;-) . . . . my byli dneska s juniorem a kamarády z našeho " Spolku přátel lovu okounů " :-) taky trochu pomrskat vodu, ale až na jednoho mini bolínka jsme si na rybu nesáhli. Voda nádherná, počasí suprový, ale řeka prostě vymetená. Ještě štěstí, že jsme to pojali spíše jako procházku, než jako lov.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.