Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 8. prosince 2013 ve 22:05® TJSS
- Datum lovu: 8.12.2013 | Revír: pískovna | Způsob lovu: Přívlač
Maminky přítel chtěl alespoň 30dkg okouna na salát, bohužel na salát jsem byl v sobotu i já a ani nevím jak mě bratr dopravil v neděli na pískovnu, olšové ruce a příchod v 5.00 z knajpy se nevyplatil, těch 30dkg jsme mu ale splnili, omlouvám se okounkům za jejich klepnutí-byla to dřina.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Pospii: David H: dropshot jsem nikdy nezkousel, ale videl jsem to tvy video. Myslis ze bych to mohl zkusit jeste ted vyuzit k chytacce ze brehu se smackem? Diky za radu!
Pospii: Musim to s tim echolotem zkusit. Jedina moznost jsou Slapy, tam ma kamos lodku. Echolot zatim pouzivam jen na kaprarinu, tak je cas rozsirit obzory :-)
TJSS: David H: Orlas je dle mne lepší revír, skalní útvary, překážky…Tady jen zlomy v místech kde byla vynechaná těžba a jinak rovný dno 20m… okouni jsou tu jako telata, ale trefit je? nadliskej úkol:)
HaD: TJSS: já na Orlasu s DS chytám v zimě okouny i okolo 15m. Chce to ale šňůru, aby byl dobrej kontakt. Když mrzne, problém.
TJSS: Pospii: bez echolotu ani ránu, nejde o to najít ryby, ale hloubkový zlomy a mělčiny. Jinak právě v těch 20 metrech nikdy nic nepřišlo a ani už v tak velký hloubce nemám kontakt s nástrahou, nejspíš to neumím-i když bratr se toho nebál a smáček vcelku bodoval.
HaD: Pospii: a co dropshot?
Pospii: TJSS> s chytanim na hloubkach nemam zadny zkusenosti. Chodim podel brehu,snazim se najit co nejhlubsi mista ale chce to hodit dal a tak musim umerne k jigivce zvetsit nastrahu a v hlave mi zni jak he spise treba predkladat ted okounum drobny nastrahy. Takze to je marny..:-)
HaD: krásná wasr!
TJSS: …on to má rád asi takhle:)ten salát je speciál, řekl bych, že výbornej, navrhoval jsem mu běl, ale prý okoun je okoun. Víc o tom nevím:) Sidla: jo,já naopak tyhle vyhrabaný díry neuznávám. Ale všechny slušný rybaříky srdečně zvu k lovu… letos už to asi nevyjde,ale nová sezóna tu bude co nevidět,vzorek zde: http://www.chyt-a-pust.rastafari.cz/…alamky_2012/
Holajz2: Strašná škoda na salát!!! Jedině na máslo…
Scanix: Taky bych rekl, ze je okounu na salat skoda, ryba na kyselo, to staci klidne cejn, okouna bych jinak jak na masle a kmine nedelal ;)
sidla: taky bych rád vodu poblíž domova s 20ti metrama,…
jepice-zruseno: Proč děláte z okounů salát? Je to lepší, než to upéct vcelku?