Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 8. prosince 2013 v 19:02® Scanix
Scanix
Datum lovu: 8.12.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se teplota trosku posunula nad nulu a tak jsem vyloudil doma chvilku na to mrknout k vode. Rybek se par povedlo, nejaci pidi candatci a okysi, kteri byli o neco lepsi nez obvykle. Pak prisla jeste jedna kudla a mezi to se pripretli i dva sumici, jeden viz foto. Ten druhy me pekne na zaver vyskolil, ale mel dobre ke 150ti, pekna tezka ryba, co mi nedala nic zadara i v te chladne vode. Bohuzel pri opakovanem pokusu o uchopeni to sumik nestastne otocil do suche travy pri brehu a navazec 0.20mm mono toho uz mel dost. Verim, ze ta mala gumka v koutku tlamy pro nej nebude zasadni problem. Jinak pekny chvilkovy lov ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103508.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103509.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103510.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103511.jpg
(0) (14) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 9. prosince 2013 ve 14:27

HaD: nemyslel jsem hada ale „hada“ :-D

• Pondělí 9. prosince 2013 ve 13:55

Scanix: David H.: to bych radeji prenechal Pavle ;)

• Pondělí 9. prosince 2013 ve 12:36

HaD: Vcelku úspěšně dáždíš hada bosou nohou :-D

• Pondělí 9. prosince 2013 v 11:49

Scanix: Jako vloni jsem chytil 2 male v prosinci, jinak je taky bezne nechytam, ale na jednom miste na rece se zda, ze tak hodku mozna pulhodku, kdyz vyleze slunce, jdou lovit, nevim jinak, co by v tom tahlem proudu tedy delali, protoze prijde jen par kontaktu a pak uz o ne clovek nezavadi i kdyby tam hazel celej den.

• Pondělí 9. prosince 2013 ve 2:08

Fryw: Jako né že bych ti to nepřál, ale chytat sumce v prosincu, to mě přijde už jako provokace :-D

• Neděle 8. prosince 2013 ve 22:02

Scanix: Bass: prave ze jen mrenkam, ale tak dneska to bylo konecne uz o rybe, co umela roztocit navijak ;)

• Neděle 8. prosince 2013 ve 21:32

Bass: Nooo, pěkně tam těm mřenkám provětráváš kožichy !!! :-) . . . . to se musí uznat ;-)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.