Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Sobota 30. listopadu 2013 ve 23:15® Bass jr.
- Datum lovu: 30.11. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
. . . Na to že jsme si vyšli dneska až docela pozdě ( někdy okolo poledne ), tak docela kousali. za cca. hoďku nějakých 10 ryb a tátovi se u břehu vypnul krasavec kterému moc do 40 cm nechybělo. Krásná ryba !! škoda že nás potom vyhnal nesnesitelně ledový vítr. Tak uvidíme zítra
Tento příspěvek byl editován 30.11.2013 22:16:25 uživatelem Bass jr..Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Bass: Scanix: Moc dobře si na to vzpomínám, jak jsme si tenkrát na veletrhu pokecali, ale víš jak to tam bylo. Chaos, stres a davy lidí, to nejsou podmínky na pokec s kamarádem. . . To že nám ale tenkrát nevyšla ta společná rybařina, to mě mrzí, . . . ale s tim něco vyvedeme, neboj ;-)
- – – – zbytek v osobce :-)
Scanix: To prejmenovani nicku dost lidem ukazalo, ze jablko nepada daleko od stromu. Tatku pozdravuj, je to uz snad 100let, co jsme se domlouvali na lov na Hrachach, kdyz jsem jeste studoval v Plzni ;)
_Beny: Chytat takto velké pruhatce ve tvém věku, co bych za to tenkrát jako kluk dal...... :-). Ale ani dnes mi není přáno nějakého chytit :-D.