Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:51® Scanix
- Datum lovu: 25.11.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na kratko uprk po praci k vode, kosa jako prase, ruce zmrzle, tvare oslehane, ale bylo to fajn, protozel jsem nasel celkem slusne hejnko mensich okysu a cecek. Nekolik jsem jich premluvil k zaberu, ktery byl sice problem v tom vetru rozpoznat, ale neco obcas na hacku preci zustalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
jepice-zruseno: Scanix: Máš pravdu. Ale 2 cm vrstva ledu na sudu u záhonků mě zrovna moc nepotěšila.
Scanix: jepice: ona ta voda tak rychle nechladne, i kdyz ted to vezme rychlej spad. U nas mela dnes voda 7st. coz uz neni zrovna teplota na velkou aktivitu.
Scanix: David H.: ja prospal nedeli, navrat byl hodne pozdni a tak to stalo za prd pak :(
jepice-zruseno: Já byl taky, ale už se stmívalo, tak sem to šoup na potoce jenom na těžko na rolničku na rousnici. ale nějaký tloušti, plotice a okouni se chytili. Chrastili celkem statečně, na to že už začíná bejt kosa.
HaD: Já to prospal :)
Scanix: Segoves: no vcera me navnadil kamos, rikal, ze prvni snih dela s rybama divy, nevim, zda me chtel nachytat, ale celkem to fungovalo. Oblekl jsem se dobre, ale ten vitr byl krutej :(
Segoves: Klobouk dolu fičelo jak kráva říkal sem si že dneska bude u vody prázdno a ono ne:)
Scanix: David H.: je znat, ze rybky citi zimu a celkem se futrujou, alespon mi to prislo, jen opravdu hodne padaly a cas lovu proklate kratkej :(
HaD: Na to že občas, je to luxus :)