Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 24. listopadu 2013 ve 20:44® Bass jr.
- Datum lovu: 24.11. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Dneska to bylo dobrý , hned na druhý nához tam byl tento krasavec 37cm a nějakejch 15 menších opravdu dobrá rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
troutkiller: Pěknej macek:-))
Dodo: Krasavec,gratulace …z těch negativních reakcí si nic nedělěj,vše je ok ;-)
HaD: Synátor Standy Brávka alias Basse, který tu je za legendu :) http://www.chytej.cz/…uze/privlac/?…
sidla: Me by spis zajímalo čí je to ogara:-)pac to všeci vi a ja nevím kam ho zaradit
HaD: Zajímalo by mě, kde to ale vzniklo? Já takhle okouny držím především proto, že tak snadno nevypadnou z ruky, neochmatám jim tolik sliz a vím, že huba je z celého těla nejodolnější …
dam: Davide, naprosto souhlasím…Diskuze kolem jsou naprosto zbytečný
HaD: Mimochodem ukouní tlama nemá klouby. Tudíž nejde vyvrátit, pouze roztrhnout/utrhnout. Okounům sem chytl už dost a takto držel velkou část z nich a nikdy se to nestalo. Zajímalo by mne, komu se to stalo.
HaD: Sgtmoody: každá živá ryba klopí oči dolů. Pokud sis nevšiml, otevři u vody oči.
HaD: Neposlouchej je Dejve, držíš to správně a to ze je v módě to napadat neřeš. Za chvíli, mám pocit, se to bude vyčítat i sumcařům. A tam to dělají i ti, co kritizují. Pro ostatní: rybě se takto nemůže nic stát tak už se na to vyserte. Když okoun útočí, otevře jí stejně. Kdyby toho okouna držel vodorovně bez podepření jednou rukou a nezmenšil páku dalšími prsty, kritika smysl má. Ale nedrží. Tečka. Už jsem na to alergickej.
cormoran: Není to žádnej extrém, ale víceméně souhlas se Scanixem. Ten to napsal dobře. Ta třetí fotka je ještě ok a působí na mě z těch všech nejlépe.
skwor: Mě se to držení taky moc nelíbí. Ale David je malej kluk, takže nelíbí mu dávat nebudu.
sidla: sgt.mooody:oči má důle úplně z jiného důvodu.to na držení vliv nemá
sgt.mooody: Držení se z mi z mého hlediska příčí na každé fotce.. Nevím co je to za zvyk držet okyše tak že mu vyvracíte spodní čelist,na každé fotce je vidět jak má okoun oči svysle dolu,že by se mu něco nelíbilo?
dam: Já bych to držení neřešil…Dave super…na fotkách vypadáš větší:-)
Scanix: Davide, okoun peknej, ale i kdyz tu HaD psal, ze je to drzeni ok, podle me neni a nemel bys to delat. Sam jsem taky delal podobne prehmaty a obcas se neco takoveho povede i ted, ale ty uz jinak okouna nedrzis a to je problem. Zkus si jej treba jen polozit do dlane a nedrz jej za celist, ktera se snadno vyvrati…