Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:51® HaD
HaD
Datum lovu: 10.11.2013 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Dnes repete :-) Start byl mimořádně zajímavý – candát na popa :-) Celkem kuriozitka, ne? Následovaly tři hodinky rybářské nirvány. Po druhé v životě jsem se trefil na Orlíku do okounů (a to jsem tam chytal snad už „tisíckrát“). Opět popovačka, na jiné nástrahy jsme ani nepomysleli. Prostě když jdou ryby z hladiny, je to to TOP, co může být. Velikost dnes spíše menší, přes 35 jsme se zřejmě nedostali. Přesto luxus. Odpoledne místo plánovaných štik rychlé zpracování dřeva rodičů, které jim někdo v noci začal přímo od domu krást. Chjo. A abych nezapomněl – při ranní popovačce se můj dragon vytunil na cestovní verzi. Místo dvojdílné je nyní třídílný. Peťa jaksi v zápalu boje nekoukal a když jsem odháčkovával okouna, snažil se do hejna rychle nahodit a 30 cm od konce mi ho přerazil. Kdyby jste někdo jel někam letecky, doporučuji ho, umí ten díl přepůlit velmi čistě :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102848.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102851.jpg
(0) (16) Komentáře k příspěvku: (9)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 11. listopadu 2013 v 16:03

kosatka: byl sem dneska ráno a ještě tam sou. i 36 bylo. a furt mě to baví.

• Pondělí 11. listopadu 2013 v 9:42

casper: péťa je šikulka :-D

• Pondělí 11. listopadu 2013 v 0:47

jepice-zruseno: peta má evidentně lepší prut. Proběhla zkouška jak od horsta fuchse – běžný prut versus petův prut. Troutkillerovi jsem nedávno říkal, že bych ocenil moderní sklolaminátovej vláčák (podobně, jako jsou mušáky scott nebo hardy).

• Neděle 10. listopadu 2013 ve 23:33

HaD: Jojo, pravdu díž. Miluju tenhle čas. I když neberou…

• Neděle 10. listopadu 2013 ve 22:34

OBr: Parádička! Něco podobnýho jsem zažil v létě před pár lety na Labi.. ale kam se to hrabe na podzimní atmosféru lodičky na Orlíku ;-)

• Neděle 10. listopadu 2013 ve 21:06

HaD: hehehehe, nojo no… lepší zlomenej prut než prst. Špička se buď sežene nebo opraví a bude trochu tužší. Vono se to nepose.e. Ale na talíři to bude mít Peťánek dlouho :-DDD Ale chápu to – byli jsme v takovým rauši, že se tohle dalo přehlédnout snadno.

• Neděle 10. listopadu 2013 ve 21:00

peta128: Scanix:to bylo to první co David řekl.

• Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:59

peta128: Byla fakt parádní okounovačka,až na tu nehodu,ještě jednou se omlouvám:(

• Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:59

Scanix: To bude voda na mlyn pro troutkillera, ty Dragony se strasne lamou :)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.