Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Sobota 9. listopadu 2013 ve 21:38® HaD
- Datum lovu: 7.11.2013 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
V týdnu jsem uskutečnil s přáteli několik lovů na Orlíku. Cílová ryba: okoun. Bonusová ryba: candát, štika apod.
Bonusových ryb se ulovilo několik, ale nic zvláštního. Cílové ryby to měly při běžných technikách zcela na háku. Povedli se mi na smáčky vlastně jen tři ryby. Při třetí vycházce jsme ty pruhované barbary konečně přelstili díky tomu, že jsme přišli na to, kde jsou a hlavně co chtějí. A byly to popy. Nic jiného nefungovalo. A bylo zhola jedno, že to bylo na středu přehrady a pod námi bylo 15 metrů. Prostě stačilo najít hejna rybiček a okolo popovat. Nakonec z toho bylo několik desítek ryb v průměrné velikosti 30–35 cm. Asi 8 ryb bylo okolo 36–37 cm. Luxusní zážitek na celý život, když tři rybáři nahodí a táhnou popa a než ho vytáhnou, přijde cca 6 záběrů doprovázených hlasitými srkanci. Mazec!
PS: fotek na popy je minimum, protože se člověk dostal do takového rauše, že na foťák by si nevzpomenul snad nikdo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
casper: bylo to luxusní!!! :-)
sethy: Já se konečně včera utrhl a jak na sviňu celý den pršelo…no vydržel jsem, ale ta jedna kudla kolem 40cm nebyla útěchou :(
HaD: Plus sem tam půl hodky přes den.
HaD: Hele od začátku do devíti. A pak před soumrakem až do tmy.
xxoo: pěkná rybařina…šli okouni po celou dobu chytání, nebo jen v těch jejich dvacetiminutách po ránu.?
HaD: Si piš :) dneska jsme byli zas. Až se proberu, napíšu a dám foto :)
sethy: Teda, vy si tam žijete.
Tomik: nádhera…gratuluji k supr zážitku..:)