Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 28. října 2013 ve 12:21® kubas
kubas
Datum lovu: dnes | Revír: JM

Vzhledem k tomu, že vynaložené úsilí na ulovení nějakého toho dravce se nerovná uspokojujícímu výsledku, jsem se rozhodl, že budu dělat něco smysluplného. Za necelé 2 hodinky do revíru vysazeno cca 100ks okounků, něco málo ježdíků a nějaký ten candátek. Snad se s nimi někdy v budoucnu setkám :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102539.jpg
(0) (4) Komentáře k příspěvku: (6)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 29. října 2013 v 10:13

kubas: Scanix: To víš, my na Moravě musíme mít všechno óbr :-). Fryw: No já jsem na svazovce chytl za posledních 10 let taky asi tak jednoho :-). Když jsem začínal chytat, tak to byl na žížalu můj nejčastější úlovek.

• Úterý 29. října 2013 v 9:09

Fryw: Kde jsi vzal ježdíky? Já chytil za tři roky snad jednoho na Jihlavě. A to se kdysi skrz ně nedalo v určitejch místech k jiný rybě prochytat…

• Úterý 29. října 2013 ve 2:18

Scanix: To jsi mel doma ale velke akvarko ;)

• Pondělí 28. října 2013 ve 21:11

HaD: Smekám!!!

• Pondělí 28. října 2013 v 19:08

kubas: jepice: Na stupidní dotazy obvykle neodpovídám… Každopádně z výlovu to není.

• Pondělí 28. října 2013 v 17:15

jepice-zruseno: To je z výlovu? Jestli o děláš jen tak, tak pozor na šíření chorob a pod. Na druhou stranu letos při povodních se spoustu ryb do revírů vysadilo samo, stejně tak po každém výlovu něco do řek projede.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.