Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Sobota 12. října 2013 ve 20:04® xhekm00
- Datum lovu: 3.-4. 10. 2013 | Revír: Vysočina | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době jsem si udělal čas a vyrazil k vodě. Večer jsem dlouho doufal v candoše, který si přece jenom s tmou kousnul. Ráno jsem vstával ještě za tmy a vyrazil na stejný revír, tentokrát s cílem podráždit dropshotem okouny. Dorazil jsem stále ještě za tmy, s tím, že prvně kopýtkem zkusím ještě nějaké slídící céčko. Což se mi prvním hodem povedlo a asi třetím hodem se mi podařil okyš těsně pod 30. Vypadalo to skvěle, ale první vyhrání ryby vyhání…Měl jsem tak odchytáno za prvních 1O minut a poté jsem až do oběda o šupinu nezavadil. Okouni se asi krmily někde dál od břehu. Přesto super ráno u vody, to podzimní zbarvení rostlinstva okolo, to je nádhera!
Tento příspěvek byl editován 12.10.2013 20:05:33 uživatelem xhekm00.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
xhekm00: Díky kluci! Většinou chodím k vodě navečer, ale musím uznat, že ranní svítání a mlha nad vodou má asi větší kouzlo a jde vidět, že i rybám se to líbí. Jen kdyby to vstávání bylo snazší :). Mám ale radost, přes léto mě candáti dost ignorovali, ale teď už jim gumy začínají zase chutnat :)
HaD: Luxus! Já měl včera asi taky céčko až za tmy…
jepice-zruseno: Je vidět, že jsi přišel včas a stihl jsi se do nich trefit. David sem dával nedávno fotky ze Slap, kde byla ještě taky tma. Je vidět, že se někdy vyplatí si přivstat.