Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 10. října 2013 ve 20:42® TJSS
Datum lovu: 10.10.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pořádně kousla jen jedna, ale za to byla z tý lepší kategorie – 71.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102139.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102140.jpg
(0) (12) Komentáře k příspěvku: (5)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Sobota 12. října 2013 ve 22:59

HaD: Ta chata je rodičů , jen tam už témeř nejezdim.

• Pátek 11. října 2013 v 16:42

TJSS: David H: Je mi to jasný, i když v týhle době těžší a těžší, u těch chat co jsi i ty míval, tam jsem našel mraky krásných úplavů, ale vždy čistý zero. Je to moje cílová ryba a věřím, že jednou přijde ten vytouženej metr:) Alespoň mám pořád důvod chodit k vodě a pokoušet štěstí. Snad jí za život stihnu, chci aby byla právě z Lužnice:)

• Pátek 11. října 2013 v 11:58

HaD: Já tam, co chytáš, strávil u vody hodně času a tahle velikost byla takový běžný strop. Ale vím o mnoha ulovených 80–100cm. Jen se toho musí dožít, musíš mít kliku, že je najdeš a ještě musí žrát.

• Čtvrtek 10. října 2013 ve 21:54

TJSS: David H. Kopyto od vláčej, od října do prosince sypu jen maximální velikosti a těžký hlavy. Nejsem profi, ale v tomhle období to u mě maká. Jen mě zajímá, jestli můžu tady na horním toku přelstít někdy něco většího. Pořád se to motá okolo 61, 66, 67, mraky padesátek a menších. Mám, ale za to, že jsou to opravdu jen „moje“ místa. Proto věřím, že by někdy mohla překvapit alespoň 80. No nevím, je to menší tok a voda se tu hýbe každý měsíc jinak.

• Čtvrtek 10. října 2013 ve 21:16

HaD: Pokud se člověk nejde pobavit s UL a chce chytit fakt Rybu s velkým R, pak je lepší jeden záběr od slušné, než deset kudliček. Moc pěkná. Na co?

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.