Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 7. října 2013 ve 12:13® HaD
HaD
Datum lovu: 6.10.2013 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Jak již předeslal Casper, včera jsme spolu a Bigpistou strávili úžasný den na Slapech. Předesílám, že to byla taková pohodička a fajnová rybařina, že jsem ani téměř nesahal po foťáku, který by mi ji snad jen rušil.

Začátek byl impozantní a zajímavý. Sraz jsme měli v 6:00 u vody, abychom nepropásli raní žrací nirvánu. Bylo to tak trochu zbytečné, neboť byla tma jak v černošské řiti o půlnoci a museli jsme u kafíčka čtvrt hoďky počkat. Pak jsme spustili loď s tím, že napřed zkusíme u přístaviště ze břehu. Tuším, že to byl první hod, kdy jsem dostal na smáčka RH tzv. „vázu“ (uváznutí na dně), která se ale dala do pohybu a po pěkném souboji se z ní vyklubal slušný okoun. Neměřeno z důvodu, abych mohl tvrdit, že měl 45 cm. Fotka byla ale jen mobilem a ještě za tmy, takže tak nevypadá a budeme tedy říkat, že měl cca 35+ :-)) ) Všechny nás to nakoplo k vysokým výkonům v očekávání, že takových pruhatců budou tucty, nebo dokonce kopy. A tak do vody lítali smáčci na jigovce či na dropshotu celý den jak útočné rakety. A okouni útoky vraceli velmi dobře a ve velkém množství. Bohužel ale zhruba v polovičních velikostech. Povedlo se pak už jen několik kousků řádově 25+. Na velké to holt ještě není – voda měla 17°C a všude byla hejna rybiček. Občas se právě pod hejnem nějaký ten člen hlídkující barbarózní tlupy odhdolal, ale spíše tam spokojeně nažraní svou lednici jen sledovali. Přesto luxusní den a na ty velké se tak za měsíc vrátíme :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102072.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img102073.jpg
(0) (12) Komentáře k příspěvku: (11)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Sobota 12. října 2013 v 8:51

Skalenejřízek: Koukám,že jste byli u hráze,tam jsem to zkoušel nedávno a nicmoc.Jinak krásnej okoun,snad se takových dočkáme v prosinci,je tam pořád mraky rybiček.

• Čtvrtek 10. října 2013 ve 22:21

Bass jr.: krásní okouni,gratuluji :-) :-D

• Úterý 8. října 2013 ve 14:09

HaD: http://youtu.be/WIlpHDywtTI

• Úterý 8. října 2013 v 11:35

HaD: minutenkér :-D

• Pondělí 7. října 2013 ve 21:31

dam: kjááásnýýý:-)

• Pondělí 7. října 2013 ve 12:33

Bigpista: Min ten kér!

• Pondělí 7. října 2013 ve 12:33

casper: no sranda i ryby – obojí bylo super těším se na další výjezd!!!!! :-D

• Pondělí 7. října 2013 ve 12:29

HaD: jaja, wememe to šušn qodě, a když bude gůtwedr a slušnej waksink, budeš mít třeba i panweetchin či dokonce pekatchin :-DDD

• Pondělí 7. října 2013 ve 12:26

HaD: taky mám nový žárovky! :-)

• Pondělí 7. října 2013 ve 12:24

casper: dopšot byl asi nejúspěšnější, ale celkově to byla paráda, takže za měsíc gud waxing, gud vetr a šušn ten kilomítrs – jde se na ně! :-D

• Pondělí 7. října 2013 ve 12:18

Bigpista: Koukám, jak ti při pohledu na toho okouna svítí oči :)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.