Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 24. září 2013 ve 23:31® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 24.9. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Začnu tím, že BoBo má vždycky pravdu – tedy alespoň občas.
Dnes to bylo náročné, ale nakonec se něco pochytalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
jepice-zruseno: Tak určitě je důležitý kupovat „lokální“ produkty. Je to tak, že když si koupim od čecha gumu a on jí koupí od českýho výrobce, tak se ty peníze točej pořád tady a pokud i oni budou mít podobnej přístup, je velká pravděpodobnost, že si pak koupí něco ode mě, nebo jsem li placený státem, že zaplatí v Čechách něco na daních. Buďme rádi za to málo, co se tu dělá. Jinak nebudem mít žádný kačky a nebudem kupovat ty rybářský hovadinky, na který tu sou všude kolem reklamy …
HaD: No dobrá. Pokud je původ materiálu tak důležitý, máš pravdu. Mě to důležité nepřijde a tím bych to uzavřel.
BoBo-Falknow: David H: Ano, tady jde především o rybařinu, ale není možno nasadit klapky a tvářit se, že nic okolo neexistuje ;-)
HaD: tady jde myslím o rybařinu. Alespoň jsme na rybářském webu ;-)
BoBo-Falknow: David H: Jasně, čistě z pohledu rybařiny ano. On ten pohled ale není jediný. ;-)
Foligno: Tak je dobrej, suše vydržel a užíval si. :D
HaD: Bobo: bylo to myšleno obecně. Každopádně je to ale rybám fuck. Buď to chtějí anebo to nechtějí. A jestli je to z Ňůjorku, Švenkhaje, Mokré Pyčope, z Tejbru či z Falknowa je úplně buřt.
Foligno: My co známe Oldu , víme, že to byl pokus o vtip.
BoBo-Falknow: David H.> Až na drobnost, že náš materiál není ani z Číny, ani z USA :-)
Olda> Nekecej? Ty jsi tam byl semnou? :D Takhle jsem ho vyndal z podběráku a blejsknul.
Prichy: David H: jj,pokud se na to člověk podívá takto, musí Ti dát za pravdu. V americe ( číňe) jsou k dispozici nejen hmota a barvy, ale i připravené formy, různé přípravky atd. Prakticky clověku stačí dodržet návod.
skwor: olda: Na téhle stránce Z lovu máš dva moje příspěvky ryb ulovených vesměs na nástrahy ze Sokolova. Jako u všeho, nechytá to na hod, ale fungují víc než dobře.
HaD: Prichy: s tím posledním bych byl hodně opatrný. Lokálních výrobců po Evropě naopak přibývá a to celkem hoooodně. A materiály, barvy apod. jsou stejně vesměs přímo z čajny nebo přeceděné přes americké obchodníky. Zůstal bych u toho, zda je to, či není funkční.
Prichy: oprava: Abychom opravdu lidem ukázali, že náš produkt je funkční, chytámy ryby a fotíme.
Prichy: oldo, my tyto nástrahy snad jako poslední vyrábíme zde v evropě. Fungují a já osobně jsem docela hrdý na to, že to chytá jak má. Prodávají se již na shopech ( mimojiné i na www.nastrahy.cz). Abychom opravdu lidem ukázali, že náš produkt je funkční. Máme samozřejmě i fotky gum „namuchlaných“ uvnitř tlamy dravců. Jen si nejsem jist, jestli by bylo vhodné je někde prezentovat. Bylo by to podobné, jako půlroční „zveřejňování“ Škody Favorit ve zprávách v 80-tých letech.
casper: už si barvíte i hlavičky jo? :-D
olda: Ta guma tam je jen pověšená.
Prichy: sto tabletů týdně, sto tabletů týdně :-) …pěkně barevně vyladěný mimozemšťan :-D