Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 22. září 2013 ve 23:03® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow
Datum lovu: 22.9. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to nemělo chybu, u vody skoro nikdo, ryby braly průběžně pořád, ideál… Sice do toho neustále skuhral Jarda, že ho bolí záda, ale vytrvale házel, chytal a byl vzteklý, že mu okouni škubou za ocásek, nebo co. :-D Kdo ví, co tím myslel… ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101860.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101861.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101862.jpg
(0) (11) Komentáře k příspěvku: (9)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 23. září 2013 ve 14:38

jepice-zruseno: Podle mejch zkušeností je chytání na gumu na záda snad nejhorší. Když chytám na rotačku, tak to tahám na každým místě trochu jinak podle hloubky, nebo na řece podle proudu, ale když tam má gumu, tak zjistím jak to tahat aby to brali a to dělám celý odpoledne, takže stojím na nějakým debilním nestabilním břehu celej přetočenej, cukám s tím furt stejně a občas prstem levý ruky domotám vlasec. Je to taky důvod, proč mě gumy toliko neberou, jako jiná přívlač. Kolega říká, že jsem spíš „rotačkovej“.

• Pondělí 23. září 2013 ve 13:12

Prichy: jepice: Ne, normálně máš pravdu, dokonce mne nutí také chytat ryby :-D …ne, beze srandy, je to o správné nástraze ( twister je passéé), o čase a místě a také o házení.....au au, záda moje :-)

• Pondělí 23. září 2013 ve 12:36

jepice-zruseno: Však já nic nenamítám. Okoun přes 40 někde dle mne vůbec nenaroste a já takové chytal jenom na dvou revírech a to jenom dočasně. O okounech přes 50 jsem slyšel hodnověrné informace pouze z Orlíka. Podle příspěvků chytáš pravidelně ve stejnou dobu (alespoň dle šera) a na stejnou nástrahu a s železnou spolehlivostí. To se hned tak nevidí. Chápal bych měsíc, nebo jednu sezonu. Tvůj případ se mi podle sledovaných příspěvků zdá ojeďinělý. Takhle pravidelně bych snad ani hrouzky u nás na potoce nebyl schopen nachytat. Je pravda, že u nás na přehradě po napuštění berou okouni všech velikostí, včetně těch mezi 35 – 40 cm, loni i letos mi fungoval úplně stejnej tvistr, ale těch přes 35 jsem chytl za obě sezony (smí se vláčet až od 1.9.) tak max. 10 ks. Uvidíme, jak porostou ty mladší ročníky.

• Pondělí 23. září 2013 ve 12:10

Prichy: BoBo-Falknow: Ten pán s tím Okounem ještě jde, ale co tam dělá ten krakonoš opravdu nevím :-P :-D :-D :-D.

• Pondělí 23. září 2013 v 9:26

casper: parchanti jste!!! :-D

• Pondělí 23. září 2013 v 7:47

sharkcom: Safra, dostávám chuť se tam večer podívat…

• Neděle 22. září 2013 ve 23:59

BoBo-Falknow: Jepice: Máš i nemáš pravdu, stejný lidi? Jasně, nebudu pokaždý hledat někoho nového. Stejný revír? Ano, ale různá místa, vzhledem k tomu, že se specializuji na okouny a candáty, budu logicky chodit tam, kde mám šanci na větší rybu. Stejný ryby? Předpokládám, že myslíš stejné druhy, sorry, ale jsem vláčkař, kapry chytat nebudu jenom proto, abych Ti to zpestřil :D

Předpokládám, že většina lidí se ráda podívá na okouna 40 , taky bych rád chytal okyše nad 50, ale asi to ještě neumím. :)

Scanix: Tak nějak s přestávkama celou dobu lovu. ;)

• Neděle 22. září 2013 ve 23:18

jepice-zruseno: Pokračování nekonečné řady – stejný lidi, stejný ryby, stejnej revír a stejný nástrahy :-D Jinak já na ukouslej ocásek od smáčku minule rezignoval a ty okouni brali i tak, než jsem to urval.

• Neděle 22. září 2013 ve 23:11

Scanix: Nevim, co to jo, ze ryby berou prubezne porad. Jedine, cemu jsem rozumnel, je skubani za ocasek, ale nevim, jestli spravne :)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.