Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Neděle 22. září 2013 ve 20:47® jepice-zruseno
Datum lovu: 22.9.2013 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Vyndal sem z mrazáku zbytek krmení ze závodů jel jsem to „vyházet“ na Vltavu. Žádný rodeo to nebylo, ale občas to něco natáhlo, hlavně ostroretky, podoustve, tloušti a plotice.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101852.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101853.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101854.jpg
(0) (4) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 23. září 2013 v 19:28

skwor: Děkuji za recenzi

• Pondělí 23. září 2013 v 19:11

jepice-zruseno: Jak se to vezme, na feeder je celkem dobrej a má rychlej převod. Při plavaný mi občas zalít slabší vlasec (0,12 stroft) pod cívku, což ho odsoudilo k věčnému tahání krmítek. Ještě že jsem tenkrát vzal ten větší, jinak by byl na následně na feeder zbytečně malej. Zadní brzda funguje jak má, bojovka ve směru utažení vyhovuje, ve směru povolení brzdy by mohla mít větší rozsah, tedy jednodušše řečeno pokud je páčka uprostřed, není to střed rozsahu brzdy. Na druhou stranu navíjení i při tak vysokém převodu je hladké a serfaři i poloprázdný krmítka jezděj z vody šmehem. Sečteno podtrženo na feeder bych si ho klidně koupil znova, na plavanou ale ne, na přívlač by připadal v úvahu ten pomalejší, ale já mám na přívlač radši jiný typy navijáků. To zapdávání vlasce je v podstatě jedinou slabinou, která se u jiný velikosti třeba nemusí projevit a u feederu, kdy je vlasec stejně pořád našponovanej se mi to ještě nestalo.

• Pondělí 23. září 2013 v 17:04

skwor: To Fujitsu je vzhledově krásnej naviják. Spokojenost?

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.