Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 5. září 2013 ve 20:41® feederman
feederman
Datum lovu: 5.9.2013 | Revír: ČR | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem byl dnes opět mušit a opravdu paráda vyzkoušel jsem novou kameru Full HD ze které jsem rovnou vystříhal přiložené fotografie. Chyceno několik potočáků, několik neproměněných záběrů jedna utržená moucha o rybu (bezprotihrot) a kdo mi udělal největší radost krásný lipánek, kterého jsem vysušil a jednoho většího jsem pouze píchnul. Celkem zhodnoceno na výbornou sluneční den a ryby celkem při chuti :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101433.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img101435.jpg
(0) (3) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 6. září 2013 ve 12:01

feederman: AEE Magicam SD 21 – Sportovní minikamera opravdu super vodotěsná do 100 m točí ve full HD má i display barevnej, tak vidíš i co točíš vodotěsné dálkové ovládání pomalé natačení, rychlé, na tmu atd. Opravdu super má i přibližování Jukni na videa od ní a je za slušné peníze opravdu. v balení máš v základu nespočet držáků náhradní baterii a další příslušenství. A tyhle fotky jsou zastavený ve videu a uložený, takže kvalita videa je lepší.

• Pátek 6. září 2013 v 10:21

HaD: Co je to za kameru?

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.