Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 14. srpna 2013 v 1:47® Scanix
- Datum lovu: 13.8.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsim nocnim nezdaru jsem to dnes byl zkusit znovu, k vode jsem dorazil az tarka za tmy a to do mist, ktere jsem letos dost opomijel. Nikde zadny lovec, naprosty klid, pouze dupajici jezci za zady. Celkem jsem tomu zacinal verit, vetsi beloba se tu paradne predvadela, tak jsem zacal dost velkymi vecmi, postupne jsem zjemnoval, protoze to bylo stale bez kontaktu a rikal jsem si, co lapit aspon tlouste
Nakonec jsem se dostal na hranici, ktera se uz blbe odpalovala, tak jsem sahnul po klasice, beztak to bylo celou dobu naprosto bez kontaktu a do konce lovu zbyvalo opravdu jen par minut, tak at to aspon lita je to pekne citit v prutu. Poslal jsem woba pro zmenu uplne na druhou stranu, kde byl na vode klid a sotva potocil klickou, prisla rana do prutul, parada
Po prijemnem souboji byl problem byl rybu zmerit, protoze strmy breh mi proste nedovolil ji setrne vytahnout z vody. Rakze po odhackovani jsem ji narovnal podel cleniteho brehu, jak jen to slo, a metr ukazal peknych cca 140, vic nebylo treba, na rozloucenou sumik zamaval tak svizne, ze jsem mel boty plne vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Scanix: David H.: i ty Brute, to ze je na tom Sethak s nervama bidne, to vim, ale on se z toho na srazu prej vyleci ohnivou vodou ;)
HaD: Taky jsem měl chuť dát palec dolů, jako seťák :-) Gratulačka!
Scanix: kubas: vsak to znas dobre, z jedne vychazky nemuzes misto posoudit, z 20. treba uz jo, no ale kdybys sel po 21. tak by to prislo, je to hrozna rehole…Jinak letos extrem, po tech letech marne snahy jsem asi trosku prisel na to, kdy kde a jak, ale bohuzel to neni vubec definitivni a porad se to meni, tak jako reka a ryby v ni…
kubas: sethy: Právě a ani k té vodě nemusíme pomalu :-). Scanix: To je mi jasný, že kdybych přijel, tak nezavadím o rybu. Nemyslím si, že je to nějaká brnkačka :-). Každopádně chytat takový počet a velikost sumců je vyšší stupeň slova extrém pro mě :-).
Scanix: kubas, sethy: jako ona to tu neni zadna legrace, jen si to prijedte zkusit, takovych by se naslo. Letos je to extremni v tom, ze mam na ne proste kurewsky stesti, jako uspech je pro me mit aspon ten jeden zaber za vychazku, resp. nekolik vychazek, trefit to a rybu uspesne zdolat v tom bordelu tady a to ze jsou to peknejsi ryby, to jsem jen rad ;)
sethy: kubas: uplně hravě :)
kubas: sethy: Přece bys mu nezávidil suma 130 na docházku. To my přece hravě překonáváme :-).
sethy: kubas: taky na něj dojde, neboj.
kubas: Scanix: Pokud chceš pochopit slovo MÁLO v pravém slova smyslu, tak dojeď ku nám. Tolstoje si nech, ti jsou leda tak na hnojivo na zahrádku dobří :-).
Scanix: kubas: ze jste to vy, tak nejakeho toho tolstoje bych obetoval, sam mam malo sumu, vis jak ;)
kubas: sethy: To je hrůza že, takový rouhání :-). Scanix: Nechceš nám sem pár těch sumíků poslat v rámci barterového obchodu?
sethy: Scanix: že tě huba nebolí :-D
Scanix: sethy: ja bych za par boldu byl rad, tedy tech 70 , letos se mi vyhybaji, jestli jsem chytil takove tri, neni nad peknou ouklej ;)
sethy: Casper: No včera jsem jich během cca pul hoďky nachytal 9 a přestalo mě to bavit, takže stovka by nebyl problém…
Scanix: přečteno.
Scanix: sethy: ty zmetku, koukej si to precit a nesmenuj tu pochybne oukleje ;)
Scanix: kubas: Diky, ale mel jen velkou hlavu, jinak potkavam i vetsi cvaldy ;)
casper: sethy> sto bolenů nemáš :-D
sethy: Nebudu si to ani číst. Vyměním 100 bolenů za jednoho slušnějšího suma…
kubas: Gratulace, pěkně stavěná ryba…