Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 13. srpna 2013 v 1:09® Scanix
Scanix
Datum lovu: 12.8.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhe dobe vecerni lov, vydrzel jsem hazet 4h, nejprve jsem se prosel podel brehu a pochytal par tloustu, dokonce i hladinovky prisly ke slovu a dobre 10 zaberu jsem udelal a to me navnadilo popojet za boleny. Ovsem ti stavkovali a nakonec jsem dva vyzobnul pro zmenu z hloubky ;-) Pak prisla ke slovu tezka vlacka, ale krome maleho candatka, bolena a cejna za sako jsem zadny kloudny kontakt neudelal. Vydrzel jsem az do zaviracky a tak mrtvou reku jsem nevidel uz ani nepamatuju, zrejme prichazejici studena fronta ryby moc nenavnadila, tedy krome tloustu, kteri pred setmenim pekne „sbirali“ ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100852.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100853.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100854.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100855.jpg
(0) (10) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 15. srpna 2013 ve 13:36

Scanix: sethy: lepsi zaostrit blbe nez vubec, jasne, ze je to slozitejsi…ale nekdy ti ukazu, co z toho leze a to me pak sejri :(

• Středa 14. srpna 2013 ve 21:21

TJSS: dík za info… už jsem na to čučel, jen ta desítka investice je pro mě až dost :)

• Středa 14. srpna 2013 ve 13:31

sethy: Scanix: tak to smekám, měl jsem problémy manuálně zaostřit na nehybný předmět. jestli ti ale MF nemyslíš něco jiného, než to doopravdy je :-D

• Středa 14. srpna 2013 v 11:26

Scanix: sethy: tak na vzdalenost treba 1.5m se to da ne…jinak ten fotak proste zaostri na nejblizsi vlnu na vode a ne ten objekt pod, coz je problem. Proste MF mi tam chybi a basta :)

• Středa 14. srpna 2013 v 10:31

sethy: Peťo a jak by sis představoval pod vodou ostřit manuálně a ještě na pohybujícíc se rybu, to bych fakt chtěl vidět :-D

• Středa 14. srpna 2013 v 9:58

Scanix: Poridil jsem si Olympus TG-2, ale mam k tomu vyhrady, napriklad zostrit rybu pod vodou je problem, nema to manual focus :(

• Úterý 13. srpna 2013 ve 22:21

TJSS: čus kolego, čím fotíš ?? pěkně ostré snímky, to můj amater digital nikdy neudělá, to taháš k vodě nějaký těžký dělo ? :)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.