Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:05® HaD
HaD
Datum lovu: 2.-4. 8. 2013 | Revír: Dřevnice | Způsob lovu: Přívlač

Náš vláčecí tým má sezónu za sebou. Nakonec je z toho celkové vcelku solidní 5. místo. Je to škoda, ale los byl krutý. Na druhém kole se údajně nedalo téměř nic moc lépe udělat. Poslední kolo bylo nasazení excelentní a myslím, že i spolupráce. S kluky jsem běhal, hledal z nadhledu ryby a naváděl na ně, hlídal čas, ale měli jsme smůlu. Měli jsme los 3./9.. TK ráno na sektoru 3. chytl 5 ryb a skončil poslední. Všude jinde se chytalo 15–30 ryb a tomu nešlo absolutně kontrovat. Po nás zde chytal Martin Svoboda, vynikající rybář a chytl tuším jen 4 ryby a skončil taky 12.. My po rotaci na 9. chytili 8 ryb a skončili 8. Takže velmi špatné. Odpoledne to bylo o něco lepší, ale byl z toho výsledek tuším 10. a 7. Tedy za kolo poslední. Hrůza hrůzoucí. Obrovské přání bylo, aby jsme na další den vylosovali třeba 6., kde se dělaly výsledky 1.-3.. Když mi přišla SMS „vylosovali jsme zase 3. a rotujeme s Čepelkama – je to v prdeli“, bylo jasné, že jsou veškeré šance pryč. Nejhorší možný los a k tomu rotace s těmi nejlepšími, kteří často ve vodě nenechají žádnou chytitelnou rybu. Nicméně se ryb v neděli chytalo o poznání méně a my dokázali ráno přesto něco nachytat, bylo z toho 8. a 7. místo. Odpoledne to skoro vypadalo, že budu muset chytat já, což jsem mimořádně nechtěl. Nakonec se ale Jirkovi po pár prášcích udělalo lépe a nastoupil. Mírně jsme změniti taktiku a dokázal před rotací vybojovat 6. místo a po rotaci dokonce 4.. Nakonec to tedy kluci zvedli na 10. místo a celkově skončili 5., což je nakonec solidní a docílili plánu, který si před sezónou dali. Musím říci, že mají ale na víc – chytají skvěle a nebýt série několika špatných losů, byli určitě na bedně. Já jsem se celkem utvrdil v tom, že mi deset let závodění stačilo a už ligové soutěže chytat asi nikdy nebudu. Maximálně se zúčastním v roli trenéra, což mě velmi bavilo :-) Tedy nebýt toho vedra…

(0) (2) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:30

sethy: Tak se mi to zdálo, to je možný :-D

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:14

HaD: Woe, já sem se potácel? Sem makal jak šroub. Teda s prestavkama :) večer už jsem byl hodnej :)))

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 20:26

Scanix: sethy, David H.: jste nezmari :)

• Pondělí 5. srpna 2013 v 19:44

sethy: Scanix: vypadali dobře. David se se mnou potácel na břehu, Vlažňoch lítal kolem vody jak splašený a Tom někde „rozhodcoval“ :) HaD: „chudák já“, na kole zpět jsem málem umřel, doma si dal 30 minut spánku a jel pokračovat tam, kde jsem z pátku na sobotu skončil :-D

• Pondělí 5. srpna 2013 v 18:58

HaD: Scanix: tak já určitě :)))

• Pondělí 5. srpna 2013 v 18:58

HaD: Jepice: tak to se potkáme:)

• Pondělí 5. srpna 2013 v 18:39

jepice-zruseno: Břehařem budu příští víkend na bečvě. Aspoň už snad nebude takový horko. Jestli jim to pude na rotačky, tak mi budou cukat ruce, jestli budou tahat gumy, tak budu rád, že letos toho trápení budu ušetřen.

• Pondělí 5. srpna 2013 v 18:32

Scanix: Co jsem slysel, tak po patku muzete byt radi, ze jste vubec nasli vodu a rotovali jste urcite jeste cely den :)

• Pondělí 5. srpna 2013 v 16:26

sethy: jiris: to si ještě počkáme :)

• Pondělí 5. srpna 2013 v 16:12

HaD: to už by skoro mohly a Ty bys už měl přestat pít ten sunar :-DDD

• Pondělí 5. srpna 2013 v 16:02

jiris: 10 let, to je masakr jak to rychle utíká, za chvíli už bude mít i Setyna fousy :-D

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 14:12

HaD: Jasně, pohodička, větřík a vlahý vzdoušek :-D

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 14:06

sethy: Dyť bylo krásně, jaképak vedro :-D

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.