Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 1. srpna 2013 v 10:54® casper
casper
Datum lovu: minulý víkend | Revír: Jižní Čechy | Způsob lovu: Přívlač

pár fotek z víkendu, které jsem konečně vytáhl z foťáku…jinak hromada okounů, pstruzi, štiky, karas jako kráva zase za hubu a do toho všeho jsem potkal krásného raka a v kaluži vedle řeky co zůstala po povodních jsem našel Piskoře pruhovaného, kterého jsem přenesl zpět do řeky! :-) no ať Vám to chytá kolegové, já sice nachytám ryb spousty, ale máte je teda větší musím říct :-D Petrův zdar voe :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100610.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100612.jpg
(0) (8) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 14:32

casper: bjucek> ty vole ani nevím čím to, ale nějak se mi do těch větších nechce :-D teď jsem vláčel o víkendu tvistra fakt velkýho, věřil jsem mu a ani drb :-( musíš zavolat, já přijedu a sumec je venku, dyť to znáš ne :-D

• Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 13:35

bjucek: Musíš už konečně odložit awashimu do kouta a začít tahat nástrahy co maj aspoň centimetry a ne milimetry. (Bez tebe ty fousatý nějak nejdou!)

• Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 12:57

casper: dam> díky :-) snažím se noooo a také mám ty nejlepší kamarády z oboru :-) úlovků je spousta, už je jen zvětšit :-D

• Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 12:11

dam: Koukám, že si užíváš na rybách stále víc a víc…ať se daří i nadále:-)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.