Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 29. července 2013 v 1:58® Scanix
- Datum lovu: 28.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Navsteva u kolegy byla skvela, probrali jsme kde co a nakonec i na rybky doslo na tamnejsim veletoku jsme pochytali par jelcu a nejake candosky, nektere i peknejsi, ale nejvetsi radost mi udelala posledni rybka. Sice to podle Kuby neni mozny, ale jeden „belous“ tam proste byl a je. Sice je o poznani pohublejsi nez ty, na ktere jsem zvykly, ale i tak paradni kousek, holt jej musi lepe krmit kapriky
Jeste jednou Kubo diky za super spolecnost a vydareny lov!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
casper: Scanix: však jo :-) částečně to je počtem prutohodin viď, ale to štěstí to prostě chce taky a to už si nevyházíš, tím musíš být obdarovaný :-D
Pikeperch: Jak Ty to děláš :D To je opravdu neskutečný! Krásná ryba, GRATULUJU! ;))
Scanix: casper: moc me nedominizuj, jsem beznej lovec jako kazdej jinej, jen tomu davam dost a letos mam i celkem stesti. Ale udelat zero umim taky ;)
casper: ty jsi fakt ďábel :-D Gratuluji, ostatně jako vždy, blbý je, že už nevím co sem psát, ale když to vidím, reagovat musím :-D jsi démon :-D
kubas: Neskutečný opět, paráda fakt :-).
Scanix: dam: Diky, snad se jeste neco povede, vis jak to je, s jidlem roste chut ;)
Scanix: sidla_napajedla: zacina to byt skoro pravidlo, jen jej mel chytit kolega :(
dam: Pétře, nádhera…jen tak dál:-)
sidla: paráda!! aby nebyly ty ryby jen tam kde jsi ty:-D klidně tě rád pozvu aj k Nám :-D