Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 26. července 2013 ve 22:00® Scanix
- Datum lovu: 26.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Sumcařina
Dnes jsem Davida lehce naockoval, ze je dobry den na sumce, tak jsem za nim vyrazil a slo se krapet zavabit. Mel jsem myslenku, ze vlacet pri vabeni nemusi byt od veci, ale nakonec jsem to vzdal a zkusil klasicky lov a i nejaky zaber se dostavil, lec rybka z toho nebyla. Zrejme jsem ale Davidovi prinesl stesti, protoze se mu povedl jeho zatim nejvetsi albin cca 125, paradni a krasna rybka a David z nej mel uprimnou radost. Takze mu dodatecne jeste jednou gratuluju. Urcite to zase zopakneme
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
sidla: :-) já taky tak.ležel jsem do čtvrt na 4 a hleděl s rohlíkem do stropu
HaD: :-))) směji se ještě teď. Tedy usmívám :-)
sidla: vy jste se sešli, paráda
sethy: Evidentně umíš :)
HaD: Díky vśem. Sethy: musel jsem si po roce zkusit, jestli ještě umím vábit :)
HaD: To je pravda. Chytám na Lužnici 15 let sumce a tohle je první albín. Musí to být osud…
Scanix: David H.: to same u me, mas jej souzeneho, vsak to Toro rikava ne ;)
feederman: Bomba, Davide gratuluji…
sethy: Hoši jak to děláte?
Dejve gratulace. Nejspíš bych měl už taky vyrazit :-D
HaD: Ondro, moc děkuju!
HaD: Petře, však bych Ti ho přál. To co jsem říkal v lodi je pravda. Těšilo by mě to mnohem víc!
Scanix: David H.> ja jsem rad za tebe, sam uz ted cekam na albina 150 , takze tenhle byl pro tebe ;)
OBr: Mám radost, jako bych ho chytil sám. Gratulace tobě i sumíkovi, že trefil na ty správný rybáře ;-)
HaD: :)
dam: Hele, co jsem povídal??? :-) Gratulace oběma:-)
HaD: Ani nevis jak jsem stastnej!!!!!!!!!!!!! Děkuju za spolecnost!
Scanix: jj, bylo to fajn, zase trosku neco jineho nez vlacka, ale priste to chci jeste zkusit s vlacakem spolecne s vabkou ;)
matx: moc pěkná rybička :-)
Beer.Beda: Gratulace veliká.