Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 26. července 2013 v 17:41® vf
- Datum lovu: Uplynulé dva týdny | Revír: svazové | Způsob lovu: Přívlač
Výřez z posledních dvou týdnů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
vf: Scanix: ?? Držení? Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna mně tohle někdo řekne, zvlášť když si ze mě někteří kamarádi, kteří fotí, utahují, že kvůli ohledům neumím rybu pořádně chytit, abych jí neublížil. Ale budiž :) Faktem je, že u velké štiky není moc možností, jak ji podržet, aby se předešlo vyklouznutí, pádu apod., než za hlavou a pak u kořene ocasu. Možná se to z tohoto úhlu nezdá, ačkoliv nevím, ale prsty jsou samozřejmě dost daleko za skřelemi, pokud byly myšleny ony, a ani náhodou nedochází k mačkání vnitřních orgánů. Focení navíc trvalo jen čtyři snímky. To podstatné ale je, že štika odplavala okamžitě, v plné síle. Jako vždy, když pouštím fotografovanou rybu.
Pan mašinka: Krásné ryby, Václave, gratuluju a tiše závidím :) Já na větší nemám štěstí :)
Scanix: Rybky orpavdu pekne, ale to drzeni ryb, zvlast u stik, v mistech, kde ma zivotne dulezite organy je obzvlast u vetsich ryb nevhodne, tak bacha no. Jinak pekne ulovky…
jiris: Ryby pěkné, jen na můj vkus strašně předpažené. Dle mě to fotkám celkem ubírá.