Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 22. července 2013 v 9:07® pemalda
- Datum lovu: 22.7.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Už sem se smiřoval s tím,že si Svatý Petr na mě nevzpomene,ale dnes ráno se už asi na toho nešťasníka nemohl dívat a slitoval se na demnou.V 5 ráno sem vytáhl jednu kudlu k 70 a v duchu si říkám,že sem přišel na jiný ryby.Přendal sem jinou plandu a poslal ji k druhému břehu.Jen co se dotkla hladiny,následoval nádherný záběr a ještě lepší souboj.Vyšperkovaný omezeným pohybem po břehu a i zdárným slalomem ryby mezi obřímy balvany a v závěru boje sem se i musel oblečený ohřát po pás ve vodě,z které se valila hustá pára.Když sem spatřil jak vysí ryba jen doslova za kůžičku,tak sem ani nešahal pro rukavici a s heslem (ruka se zahojí,zážitek ze zdolání zůstane na dosmrti)vrazil ruku do tlamy a štěstím sem málem uronil slzu.Věděl sem celou dobu,že to je můj osobák,kterýho musim dostat ven.Jako rybář samotář sem pořídil mobilem nějaké foto na památku a s rybou se rozloučil.Sumík rovnejch 170 čísel a těžkej taky byl.Teď mohu v klidu s rodinou odject na dva dny bez prutů k bábrdli.Takže díky Svatý Petře a dopřej i ostatním to po čem touží a sní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: Velká gratulace!!!
pemalda: Chlapi dík.Takový počasí a já sem uvězňenej u babči a nemůžu na ně vyrazit.Hold sem rodině slíbil,že se jim budu taky věnovat.Ale absťák mam pořádnej.
sidla: slušná ryba!!
kubas: Gratulace, parádní ryba :-).
Scanix: Gratuluju k pararni rybe i super zazitku, parada ;)
casper: paráda!!! Gratuluju :-)