Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 21. července 2013 v 18:15® feederman
- Datum lovu: 20.07.2013 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
Tak přikládám ještě jednu fotečku ze včerejší vláčky s mikro smáčkem Redbass SSR 1 – 18 ve velikosti 4,5cm z www.nástrahy.cz. Těm, kteří se můj příspěvek nebude líbit se omlouvám, tato fotečka se mi již ke včerejšímu příspěvku nevešla a kolega Jepice měl pravdu s tím, že do soutěže je to komické dávat fotky s rotačkou v hubě a poukazovat na to, že to bylo na smáčka i když nevím, proč bych to dělal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
feederman: Ok hned po nich mrknu :) Proutek mám taky jemný, ale jak jsem již řek, tak jsem to měl nasazený na udici do 18g, ale i tak to šlo :) jen ta velikost rybí populace stála za prdku…
casper: feederman> na tyhle smáčky se mi osvědčilo používat mazuto hlavičky, nejlíp max do 3 gramů…prut mám fakt jemnej 1–5 ;)
feederman: Jo jo to budu měl jsem i docela tvrdou udici tuším, že jaxon 18g, 275cm. Protože na tý vodě jsou i dost velcí candoši a štiky, na které však nemám štěstí a proto jsem ULko nechal v autě. Krom toho potřebuji menší hlavičky k těmto smáčkům a vteřinové lepidlo, protože jsem nahodil a vytáhnul pouze olověnou hlavičku :)
casper: házej ho tam častěji a příjde i větší ;)