Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 19. července 2013 v 0:34® Prutos
- Způsob lovu: Přívlač
Kubo, abys neřek, že se flákám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Kubo, abys neřek, že se flákám
Všechny diskuze se automaticky kontrolují každých 120 vteřin
Oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Během dne od severozápadu ustávání srážek a přechodné zmenšování oblačnosti. Nejvyšší teploty 12 až 17 °C, na jihovýchodě kolem 18 °C, v 1000 m na horách kolem 8 °C, na Šumavě a v Beskydech až 11 °C. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s se bude měnit na severní až severovýchodní a večer zeslábne.
Slunce vychází v 05:33, zapadá ve 20:19
Aktuální vodní stavyPo | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Upravit profil | Nastavit jako domovskou stránku | Podmínky používání a ochrana osobních údajů | Reklama | Kontaktujte nás
COPYRIGHT 2002-2019 Veškerý textový a obrazový materiál je chráněným vlastnictvím internetového serveru Chytej.cz.
Rybářský server CHYTEJ.cz provozuje společnost Ouklej s.r.o., Jaurisova 515/4, 140 00 Praha 4, IČO: 07111738
HaD: Tvle, já se odjedu vále k moooři a tady to fičí. Tome, taky gratulaceeeeeee!!!
Stanik: Krásná ryba Tome, gratuluju.
toro: Už bylo by fajn, kdybyste se začali flákat oba… :o)))
Prutos: Díky Petře. Taky nevidím důvod proč bych měl rybu, kterou chci pustit, zbytečně dlachnit v náručí. Za povedenou fotku může fotograf :-)
Scanix: Po dlohe debe taky rozumne vyfocena pekna ryba na brehu, zadna zvedacka a drcky bricha, za to mas ode me taky palec nahoru ;)
kubas: SURF: Škoda, tajemství odhaleno :-). Tome příště už mě neukecáš, aby ses s ním mohl taky vyfotit :-)))).
SURF: vy si ty sumce půjčujete? :-)
Prutos: Vy, vy…kamarádi. Zatrest vám neřeku, kolik měl :-P
frenki: nemám tě rád Tome:D
kubas: sethy: Ten nám dá, až si to přečte :-)…
Scanix: sethy: prave to jsem vzal v uvahu, tak se radeji ptam :)
sethy: kubas: tož počítej. Tom 150cm a 41kg, tudíž ta ryba určitě moc přes metr nemá :-D
kubas: sethy: Obyčejná metrovka že? Taky si myslím :-))))
sethy: Šmejde :) Scanix: když si vemeš jak je Tom velký, tak měl zhruba lehce přes metr :-D
Bigpista: Fešák!
kubas: Paráááááááda. Jsem to říkal :-).
Tomik: Velká gratulace Tome, supr ryba!
sidla: a pak že pěkné fotky v noci nejdou, paráda!!
Scanix: Pekne, kolik mel…ja dnes pridal druhe zero v rade, zacinam to flakat :)